Sterk Tiller-helg

Postet av Marius L. Larsen den 23. Mai 2022

Vi oppsummerer all dramatikken som skjedde i helga.

A-lagets nye angrepsspiller Martin Engvik herjet for andrelaget mot Vanvik. Han scoret fire mål i første omgang.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på fotballhelga som ikke inneholdt noen A-lagskamper. De spilles nemlig mandag og tirsdag.

Fredagen startet glimrende med J13-2 sin sterke 3-0-seier over Leksvik. Det var aldri noen tvil om at jentene fra storbyen skulle innkassere tre poeng. Målene ble scoret av Léa Emily Barzic, Saga Nordskag og Tonje Viktil Fellman.

Kvelden ble avsluttet i Meråker, der G19-3 møtte Varden. Scoringer fra Nhat-Huy Ngoc Nguyen (2), Elias Kvam Aalberg, Jørgen Urfjell Rørvik og Eric Mulondo sikret en sterk 5-2-seier.

Trinh holdt tritt

Lørdagen fortsatte med sterke Tiller-prestasjoner. G16-1 gjestet Steinkjer på Guldbergaunet, og gutta i helblått ga alt i 2-1-seieren. Trym Myhre scoret først fra straffemerket, og selv om hjemmelaget utlignet, så var det Edwin Trinhs vinnermål fire minutter før slutt som ble dagens høydepunkt.

Videre gjestet J14 Vestbyen/Nationalkameratene, og her var det enveiskjøring fra start til slutt. Tre mål fra Mia Arnegård Kulvik og en dobbel hver fra Maiken Skaldehaug Holmberg og Ida Solberg sørget for at Tiller vant hele 7-0 på en strålende dag.

Dagens siste oppgjør var på Leangen der G14-1 gjestet Strindheim. Der måtte Tiller se seg knepent slått 1-0.

Engvik x4 og Buberg Sæteren på overtid igjen

Andrea Buberg Sæteren (i midten) ble matchvinner på overtid for andre gang på rad.

Søndagen startet med G14-2s bortekamp mot Stjørdals-Blink 2, og selv om Mathias Stork Mikkelsen satte inn 1-0 allerede før minuttet var spilt, endte Tiller med å tape 1-5.

Men det skulle gå adskillig bedre i de siste timene før mandag igjen. Herrer-2 tok imot Vanvik på TOBB Arena Sør, og der var det to spillere som sto for et målshow. A-lagets nye tilvekst Martin Engvik banket inn fire mål i løpet av første omgang, og herrer-3s Preben Holm Aune ville prøve å matche det med sine tre nettkjenninger i andre omgang. Kampen endte til slutt 7-1 til Tiller.

Helgas siste oppgjør var J17-1 mot Charlottenlund, og de blå havnet under mot spillets gang da gjestene scoret et frisparkmål rett før pause. Men Tiller-dominansen fortsatte også i andre omgang, og ti minutter før slutt utlignet kaptein Una Stuedahl-Karlsen på krigersk vis på et hjørnespark fra Michelle Kveberg Alstad.

Og på overtid skjedde det nok en gang, akkurat som mot Utleira - av samme spiller. Ida Nygård fosset forbi alt og alle på sin venstreside, skjærte inn og fant Andrea Buberg Sæteren i feltet som tok med seg ballen og kom veldig skrått, men limte ballen i lengste hjørne til spinnvill jubel. 2-1 til de blå og tre nye poeng.