Andreas frisparkperle sikret seier

Postet av Marius L. Larsen den 19. Mai 2022

J17-1 seiret to minutter på overtid og G19-2 er tilbake på vinnerfronten. Les vår oppsummering av onsdag her.

U20 står med to seire på to kamper i J17 1. divisjon. Her fra jubelen etter Andrea Buberg Sæteren (i midten) sin frisparkperle.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en onsdagskveld med blandede resultater, men det var stor jubel på to baner.

Dessverre ble det for tøft for J13-1 i bortemøtet med Orkanger. Det sto 1-1 tidlig i kampen etter scoring av Mathilde Lossius-Aalberg, men hjemmelaget vant til slutt 5-2. Saga Nordskag scoret Tillers siste mål.

J17-1 gjestet Utleira i en real toppkamp. Vertene hadde vunnet tre av tre kamper, men det var før møtet med Tiller. Bonnie Steinsvoll Bornhammar stanget blåtrøyene i føringen på et hjørnespark etter 20 minutter, men ti minutter senere utlignet hjemmelaget fra kloss hold.

Andre omgang startet med at Sandra Vilvang Halseth slet seg forbi Utleiras raske midtstopper og hamret ballen i lengste hjørne, men nok en gang utlignet de oransjkledde - denne gang på et godt frispark fra 25 meter.

Men kampens siste spark på ballen var fra Tiller. Andrea Buberg Sæteren stilte seg opp på et frispark fra 18 meter og bare dunket ballen over muren og i nærmeste kryss på det lekreste vis - 3-2 til Tiller og nok en ellevill overtidsseier på Utleira kunstgress.

G19-2 skulle svare på forrige rundes tap for Gimse, og det gjorde de til gangs i bortekampen mot Flatås. Rødtrøyene tok imidlertid ledelsen tidlig, men så var det kun Tiller det handlet om. Josab Tesfays to raske scoringer snudde kampen i blåtrøyenes favør, og det ledet 4-1 til pause etter scoringer av Kasper Svardal Lund og David Tertels.

Tiller fortsatte i andre omgang og økte ledelsen ytterligere. Tesfay, Emilian Eilertsen og Gabriel Meisingset sørget for en glimrende 7-1-seier.

Kveldens siste oppgjør var på TOBB Arena Sør, der G16-3 tok imot Astor 2. Der endte det med et 0-8-tap.