De yngste sikret seks poeng

Postet av Marius L. Larsen den 9. Mai 2022

UTLEIRA KUNSTGRESS / TOBB ARENA SØR: Både kvinner-2 og herrer-2 vant sine kamper mandag kveld.

Sandra Vilvang Halseth ble matchvinner på overtid mot Utleira.

Det var nemlig duket for et realt dobbeltoppgjør for våre nest beste kvinnelige og mannlige utøvere denne mandagskvelden. Kvinner-2 gjestet Utleira i en svært tøff batalje i 3. divisjons mens herrer-2 tok imot Flatås til et heftig lokaloppgjør i 5. divisjon.

På Utleira var det hjemmelaget, som i fjor kjempet med A-laget om opprykk til 2. divisjon, som kom best i gang med et tverrliggerskudd etter sju minutter.

Tiller 2 kjempet seg inn i kampen og skapte noen halvsjanser før pause, men det skjedde mer etter sidebytte. Gjestene fikk en dobbelsjanse tidlig i andre omgang først ved en stuss på en corner som gikk rett forbi alle, og deretter ble Ingeborg Nyberg Hansens skudd fra ti meter til slutt reddet av keeper.

I motsatt ende vartet keeper Marita Flataunet opp med en mesterlig dobbelredning kvarteret før full tid, da hun først reddet et hardt skudd fra kloss hold før hun hindret returen å gå i nettmaskene.

Begge lag hadde sine gode muligheter helt på tampen, og det så ut til at toppoppgjøret skulle ebbe ut i 0-0. Men to minutter på overtid falt avgjørelsen. 16-årige Sandra Vilvang Halseth driblet bort to forsvarsspillere og satte ballen kontant i lengste hjørnet fra 15 meter til ellevill Tiller-jubel både på banen, tribunen og sidelinja.

Et herlig øyeblikk fra en spiller som nylig har kommet tilbake for fullt etter en langvarig korsbåndsskade.

Se kampfakta her

15-åring og A-lagstrener i scoringshumør

Michael Løkken scoret i sin første seniorkamp. Bildet er fra et tidligere oppgjør i år.

På TOBB Arena Sør rett etterpå var herrer-2 allerede i gang mot Flatås. Her var det et klart Tiller-overtak fra start til slutt, men målene måtte scores for å vinne.

I det 26. minutt var det nemlig banens yngste spiller som skulle få vise seg frem. 15-årige Michael Løkken vartet opp med det vi har fått tilbakemelding på var en lekker scoring, og dermed 1-0 til de blå i målprotokollen.

Stillingen holdt seg til pause, og rett etter sidebytte var det utrolig nok A-lagstrener Marius Jacobsen som doblet ledelsen.

17-årige Petter Selvaag Solbakken fikk æren av å score Tillers siste mål få minutter senere.

En flott 3-0-seier og et ytterligere byks oppover på tabellen.