Knepent hjemmetap

Postet av Marius L. Larsen den 9. Mai 2022

(Tiller 1 - 2 Innstranda) TOBB ARENA SØR: Tiller tapte sin tredje strake kamp etter en skuffende forestilling søndag ettermiddag.

Andreas Solstrand Fossli startet sin første fotballkamp på veldig, veldig lenge.

Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen holdt på å sette inn 1-0 etter bare seks minutter, men Henning Borgen Gladsøs heading på frispark fra Knut Kleppo Vangen gikk over mål.

Det var ikke så mye å skrive hjem om etter de første førtifem minuttene. Robin Hermanstad skjøt like over fra skrått hold etter en perfekt pasning fra Andreas Solstrand Fossli, og kaptein Brede Frøysa holdt på å score fra 30 meter, men ballen snek seg utenfor nærmeste stolpe.

Andre omgang startet med at Innstranda banket et frispark kontant i stolpen før Hermanstad kom alene med keeper, men skjøt rett på gjestenes sisteskanse.

I det 56. minutt fulgte Tiller ikke med i timen på et innlegg fra sin høyreside, der en grønnkledd angriper sto helt alene på bakre stolpe og tuppet ballen i mål.

Blåtrøyene hadde mulighetene til å utligne, men verken Espen Mathiassens heading på corner eller Erling Kleppo Vangens skuddforsøk endte innenfor stengene.

Istedenfor doblet nordlendingene ledelsen etter 72 minutter. Et innlegg ramlet ned på bakre og lagt tilbake på tolv meter, der et skudd gikk rett i mål.

Blåtrøyene hadde gigantiske målsjanser i sluttminuttene, der både Hermanstad og Frøysa kunne ha redusert fra kloss hold. Samtidig skjøt førstnevnte i tverrliggeren fra 14 meter.

På overtid reduserte Lucas Kolstad til 1-2 med et flott skudd fra 16 meter - hans første A-lagsmål i Norsk Tipping-ligaen - men Tiller rakk dessverre ikke flere angrep før dommeren blåste av.

Lørdag 14. mai kl.14.00 borte mot Melhus er guttas neste utfordring.

Laget

Tor Solvoll, Espen Amandus Mathiassen, Henning Borgen Gladsø, Niklas Danielsen Solem, Sindre Olufsen, Erling Kleppo Vangen, Lucas Kolstad, Andreas Solstrand Fossli, Knut Kleppo Vangen, Brede Frøysa (k), Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
46' Gladsø --> Joakim Harsvik Alstad
64' Fossli --> Alexander Kvalvik
72' Mathiassen --> Gard Ragnar Killingberg

Ubenyttede reserver: Christian Grindvold, Nils Gunnar Barstad Eggen, Fredrik Myrvold, Erik Schaanning Thome, Elias Sandøy Myrvågnes.