Sterk borteseier i Innherred

Postet av Marius L. Larsen den 25. Apr 2022

(Vuku 1 - 6 Tiller 2) ELMAN STADION: Kvinner-2 åpnet knallsterkt og så seg aldri tilbake mandag kveld.

Hege Snåsøy Hovdahl (t.h.) har tidligere servert Sara ('00) og Synne ('02) foran mål. Mandag kveld var det yngstesøster Ida Sofie Bye-Andersen ('07) som konverterte Hovdahls målgivende pasning.

* Rett i angrep, 1-0 etter 8 minutter
* 3-0 halvveis - ikke et mål for lite
* Punkterte kampen tidlig i andre omgang
* To 07ere på scoringslisten

Dagens hvitkledde spillere var ikke vonde å be gå i garderoben da banemannskapet på gamle Vuku Stadion fyrte i gang vanningsanlegget tolv minutter før kampstart. Her skulle det vannes til gangs på den ellers så fuktige banen.

Men hjemmelagets tankegang om å bløtlegge banen slik at ballen skulle skli ute av spill til frustrasjon for Trondhjemmerne ble mislykket. For allerede før åtte minutter var spilt sto det 1-0 til Tiller. Et perfekt hjørnespark ble stanget i mål av Kaja Sofie Johansen.

Etter 19 minutter doblet Emma Kalvøy Bye ledelsen etter å ha plukket opp en nedfallsfrukt fra nok et hjørnespark, og selv om Vuku hadde noen småfarligheter, var det egentlig ikke noen tvil om hvor seieren skulle havne denne mandagen.

Tiller-keeper Ayla Latifi gjorde en god redning på et forsøk fra kloss hold og så skjøt vertene i tverrliggeren, men det var hele menyen hjemmelaget disket opp.

Til pause sto det 3-0 etter at Nyberg Hansen satte et straffespark sikkert i mål.

Konfirmantene avsluttet med nettsus

Andre omgang startet like perfekt som den første. Det hadde gått knapt to minutter før Kalvøy Bye sendte av gårde et hardt skudd som gikk via keeper og i mål til 4-0.

Deretter var det banens to yngste sin tur. 07erne Andrea Buberg Sæteren og Ida Sofie Bye-Andersen kom begge på scoringslisten. Andrea hamret til med venstreslegga fra 25 meter på lekkert vis før Ida Sofie rundet keeper og scoret sikkert etter en glimrende stikker fra Hege Snåsøy Hovdahl.

I en drømmeverden hadde hvittrøyene scoret noen flere etter at de hadde drøssevis med målsjanser, men istedenfor reduserte Vuku til 1-6 på et smart skudd i nærmeste hjørne helt på tampen.

Dette unge Tiller-laget kan uansett se seg fornøyd tilbake etter de tre første serierundene med seks flotte poeng.

Neste oppgjør blir kanskje årets tøffeste, da storfavoritt Malvik kommer på TOBB Arena Sør mandag 2. mai kl.20.30.