Seks mål og avansement

Postet av Marius L. Larsen den 21. Apr 2022

(G19 Buvik 0 - 6 Tiller) DA-TEL ARENA: Tiller enkelt videre til 2. runde i G19-NM.

Petter Selvaag Solbakken (t.h.) scoret det sjette og siste Tiller-målet i overkjøringen av Buvik.

* Myrvågnes sikter mot gull
* Fire andre på scoringslista
* Solbakken avsluttet showet
* Tiller til 2. runde

De blå- og hvitkledde fra Tillerbyen var ikke vonde å be da de skulle opp mot Buvik igjen. I kvalifiseringen til 0. divisjon i vinter var det jevnt da Tiller til slutt vant 2-1, men denne NM-kvelden skulle gå adskillig mer enveis.

Allerede før tjue minutter var Tiller praktisk talt videre i Norgesmesterskapet. Grytidlig etter avspark scoret Elias Sandøy Myrvågnes for Sondre Grøtte doblet ledelsen. Deretter var målfarlige Myrvågnes frempå igjen og la på til 3-0.

Tiller fortsatte å kjøre på inn mot pause. Joakim Harsvik Alstad, den nye tanksen fra Tonstad, økte ledelsen til 4-0 etter en drøy halvtime.

Rett før pause og en velfortjent drikkepause fikset Sondre Stuen 5-0.

Andre omgang bar preg av at kampen var over for lengst, men Tiller fortsatte å varte opp med godt angrepsspill. Buvik kom på et par småfarlige kontringer, men var aldri i nærheten av å true Tiller-keeper Martin Nicolaisen.

Kvarteret før slutt var det oksen fra Melhus, Petter Selvaag Solbakken, som dundret fremover, feide vekk et par motspillere og hamret kula i nettmaskene.

6-0 og Tiller skal spille 2. runde i NM senere i vår. Når vi får vite hvem det blir mot, er foreløpig ikke kjent.

Vi gratulerer gutta med avansement i cupen!

Buvik IL 0 - 6 Tiller IL
0-1 Elias Sandøy Myrvågnes 3'
0-2 Sondre Grøtte 10'
0-3 Elias Sandøy Myrvågnes 20'
0-4 Joakim Harsvik Alstad 30'
0-5 Sondre Kvikstad Stuen 40'
0-6 Petter Selvaag Solbakken 75'