Traff ikke nettmaskene

Postet av Marius L. Larsen den 30. Okt 2021

(J17 Strindheim 2 - 0 Tiller) ABRAHALLEN: J17 dominerte i nesten alt - bare ikke i antall mål lørdag kveld.

Denne gjengen kan være stolt over en solid finale. Om ikke mange dager venter nok en finale for disse talentfulle jentene.

Kamprapport

Allerede etter fire minutter ble Tiller advart mot Strindheims beryktede langskudd. Et hardt forsøk fra 20 meter ble imidlertid mesterlig reddet av Tiller-keeper Ayla Latifi.

Men kveldens hvitkledde spillere tok etter hvert mer over kampen og skapte flere store sjanser. Frida Ørndal Svendsen headet like utenfor fra fem meter etter Ingeborg Nyberg Hansens frispark, og like etterpå fikk Nyberg Hansens to skuddforsøk som begge havnet rett i klypene på keeper.

Ida Nygård skjøt like utenfor fra skrått hold, og Svendsen var centimetere unna å tuppe inn 1-0 foran en utrusende keeper.

Men i det 34. minutt kom målet andre veien. Et skudd fra 20 meter havnet så vidt under tverrliggeren og i mål til 1-0.

Sjansebonanza

Tiller ga seg uansett ikke - her skulle det males på selv om de ble tvunget til å gjøre flere bytter grunnet skader.

Andre omgang startet med at Thea Arnegård Kulvik ble spilt gjennom alene med keeper, men hennes to forsøk gikk rett på keeper.

Like etterpå fikk Vilde Bjørgård Kristiansen en identisk mulighet, men forsøket alene med målvakta ble også denne gang reddet.

Og sjansene kom på løpende bånd. I løpet av få minutter fikk Ida Sofie Bye-Andersen to gode skuddmuligheter, men begge forsøkene snek seg like over tverrliggeren.

Etter å ha passert halve andre omgang, var Ella Selvaag Solbakken centimetere unna å styre inn Emma Jensens bakromspasning i mål, men Strindheim avverget med nød og neppe til corner.

Kort tid senere skjøt Bye-Andersen like utenfor kryssfestet.

Tiller spilte seg fint fremover med flere gode angrep, og de prøvde og prøvde, men dette var en av de dagene der både uflaks og udyktighet var gode venner.

På overtid punkterte effektive Strindheim kampen med sin 2-0-scoring fra kloss hold etter et frispark.

Dermed måtte Tiller se seg beseiret i årets KM-finale til tross for å ha levert en strålende kamp med mye flott angrepsspill og utallige store målsjanser.

Vi gratulerer Strindheim med seieren.

Heldigvis er det bare få dager til Tiller får mulighet til å revansjere seg. Onsdag 10. november skal laget spille finale i OBOS-cup, Trøndersk mesterskap, mot Ranheim på Stjørdal.