Brente sjanser ga ingen poeng

Postet av Marius L. Larsen den 12. Okt 2021

(Strindheim 1 - 0 Tiller) RUTA ARENA: Kvinner A tapte den andre sluttspillkampen knepent mandag kveld.

Det ble bare nesten for Marie Methi og resten av Tiller.

* Fire store Tiller-sjanser i første omgang
* Dominans, men ingen resultat
* Jevnere andre omgang
* Få sjanser mot slutten

Dagens hvitkledde bortelag åpnet knallsterkt og gikk rett i strupen på et hjemmelag som hadde press på seg for å vinne. Allerede i løpet av de første minuttene var det to store målsjanser. Først tvang Thale Hinsverk hjemmelagets målvakt å gjøre en god redning, og på den påfølgende corneren headet Synne Aunehaugen like utenfor.

Strindheim hadde en corner i nettveggen, men ellers var det bare Tiller de første 45 minuttene. Hedda Stuedahl-Karlsen dro seg innover og prøvde lykken fra over 20 meter, men igjen var keeper på plass og hindret scoring.

Rett etterpå reddet en Strindheim-spiller en corner fra Marie Methi på målstreken.

Manglet trykket i sluttminuttene

Da det bare var nesten den ene veien, var det ikke bare-bare den andre veien. Etter 58 minutter klarte ikke Tiller å håndtere enda en lang bakromsball fra vertene, og en Strindheim-spiller rundet Flataunet og satte ballen i mål på deres første reelle målsjanse.

Tiller prøvde å gire om, men det ble for lite trykk mot hjemmelagets 16-meter. Hinsverks forsøk som snertet tverrliggeren var det nærmeste gjestene kom.

Istedenfor var det mange frispark og dueller, og hvittrøyene klarte aldri å skape den store målsjansen i de hektiske sluttminuttene.

Dermed ble det høstens første nederlag for Tiller, som uansett har alt i sine hender dersom de ønsker å stå øverst på sluttspilltabellen etter sesongslutt.

Neste oppgjør er hjemme mot Ranheim tirsdag 19. oktober kl.21.00.

Strindheim IL 1 - 0 Tiller IL