Før avspark: Tiller - Malvik

Postet av Marius L. Larsen den 5. Okt 2021

Kvinnelaget spiller sin første sluttspillkamp i 3. divisjon onsdag kveld, og det er nå sesongen på mange måter starter.

Blir det mer å juble for onsdag kveld?


Kampinformasjon

🏆 1. runde 3. divisjon kvinner sluttspill nivå 1
📅 Onsdag 6. oktober 2021
⏰ Kl.20.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
📲 @TillerFotball på Twitter


Dette er sluttspillet

Etter å ha vunnet grunnserien i avdeling 1 med fem seiere og en uavgjort på sine seks kamper, er de blåkledde fra Tillerbyen nå klare for sluttspillet. Der møtes de tre øverste lagene fra begge avdelingene, til sammen seks lag, gjennom fem runder.

Det laget som står øverst på tabellen etter endt serie, rykker opp til 2. divisjon.

Tiller starter mot Malvik, som kapret tredjeplassen i samme avdeling rett foran nesa på NTNUI, og deretter venter kamper mot Strindheim, Ranheim, Utleira og Steinkjer.

Siste kamp blir mot nordtrønderne 31. oktober på TOBB Arena Sør.


Se hele kampoppsettet for sluttspillet her


3-2-seier sist

Tiller kommer til sluttspillets første oppgjør med en 1-1-kamp mot opprykkskandidat Steinkjer på søndag. Blåtrøyene tok ledelsen tidlig i kampen, men leverte en første omgang under pari ut fra spill og målsjanser.

Derimot ble det vesentlig endring etter sidebytte. Sørtrønderne skapte flere store muligheter og var det dominerende laget, men klarte ikke å få ballen innenfor nettmaskene. Det endte dermed uavgjort i siste grunnseriekamp.

Denne onsdagen starter hardkjøret der de blå skal spille fem kamper på fire uker, og spillertroppen er klar til dyst.

Thale Hinsverk ble lagets toppscorer i grunnserien med sine seks fulltreffere, og åtte andre målscorere har sørget for at laget fikk 24 nettkjenninger.

Malvik sin forrige kamp var egentlig mot Charlottenlund, men de hadde trukket laget etter ikke å ha stilt til to kamper på rad. Dermed ble rødtrøyenes siste serieoppgjør faktisk mot Tiller. Også den kampen ble spilt på TOBB Arena Sør, og det ble av det jevne slaget.

Tiller vant til slutt 3-2 etter scoringer av fronttrioen Hedda Stuedahl-Karlsen, Vilde Winge Kristiansen og Sandra Aardahl Gulstad.


Nå skal lagene kjempe igjen.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.