Strålende premiereseier

Postet av Marius L. Larsen den 17. Aug 2021

(J17 Melhus 0 - 6 Tiller) GRUVA NEDRE GRESS: J17 serieåpnet med seks scoringer, null baklengsmål og tre poeng tirsdag kveld.

De blåkledde jubler etter Ingeborg Nyberg Hansens fantastiske 1-0-scoring.

* To mål første seks minutter
* Nyberg Hansen-corner direkte i mål
* Fikk motstand før pause
* Dobbel fra Teigen
* Trippel fra Arnegård Kulvik

De blåkledde fra Tillerbyen vet at en gresskamp på en stor bane alltid er vanskelig. Hjemmelaget Melhus trodde det var et sjakktrekk å flytte kampen fra plastikk til natur, men Tiller sendte inn kongen og satte vertene i sjakk matt.

Eller var det dronningen?

Ingeborg Nyberg Hansen sendte Tiller i føringen med et hjørnespark som gikk direkte i mål etter bare to minutter - som bestilt fra en spående mediaansvarlig i forkant.

Fire minutter senere var Thea Arnegård Kulvik meget god da hun fintet bort midtstopper etter pasning fra Isabel Teigen og satte ballen elegant i lengste hjørne til 2-0.

Latifi med smultring

Tiller fortsatte å skape flere store målsjanser. Både Arnegård Kulvik og Rikke Olufsen fikk en mulighet hver alene med keeper, og Nyberg Hansen traff tverrliggeren på et frispark.

Hjemmelaget var mer med inn mot pause. Tiller-keeper Ayla Latifi ble satt på prøve flere ganger, men den solide målvakten hadde god kontroll på det som kom imot.

Rett før pause leverte Vilde Bjørgård Kristiansen en strålende pasning til Arnegård Kulvik, og sistnevnte takket og bukket og hamret inn 3-0 fra skrå vinkel i lengste hjørne.

Full kontroll etter sidebytte

Andre omgang opplevde en tidlig punktering av kampen. Knapt 25 sekunder etter sidebytte sto det 4-0 i målprotokollen da Teigen krummet nakken og stanget inn Tillers fjerde på et hjørnespark.

Fem minutter senere la Arnegård Kulvik på til 5-0 - sitt hattrick - med en småfrekk lobb over keeper, og nå var det ingen vei tilbake.

Tiller hadde god kontroll selv om et offensivt Melhus-lag kom på noen visitter. Teigen ble tomålsscorer med en suser i lengste hjørnet ti minutter før full tid.

Helt på tampen var også 07-spillerne Ida Sofie Bye-Andersen og Michelle Kveberg Alstad nære ved å øke ledelsen ytterligere. Et smart skudd fra Bye-Andersen ble stoppet av keeper, og tverrligger sto i veien for Alstads knallharde forsøk utenfor 16-meteren.

Tiller kunne dermed juble over en sterk 6-0-seier på en vanskelig gressbane.

Neste aktivitet for denne gjengen er eliteturnering på Hamar nå til helga. Selvfølgelig vil det bli oppdatert i våre sosiale kanaler.

Melhus IL 0 - 6 Tiller IL
0-1 Ingeborg Nyberg Hansen 2'
0-2 Thea Arnegård Kulvik 6'
0-3 Thea Arnegård Kulvik 38'
0-4 Isabel Teigen 41'
0-5 Thea Arnegård Kulvik 46'
0-6 Isabel Teigen 70'