Skjøn utligning ga uttelling

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2021

(G16 Tiller 1 - 1 Nardo) TOBB ARENA SØR: Tiller ga alt og fikk med seg et veldig fortjent poeng rett før slutt - og det kunne ha blitt alle tre.

Målscorer Ruben Skjønberg jubler for den sene utligningen sammen med Triumf Ademi.

* Jevn første omgang
* Keeper Hojem med flere solide redninger
* Skjønberg utlignet to minutter før slutt
* Nguyen traff tverrligger på overtid

De blåkledde fra Tillerbyen startet friskt i oppgjøret mot et sterkt Nardo-lag denne mandagskvelden. Spesielt var angrepsrekka, ledet av Alex Thien-Lac Nguyen, veldig offensiv og stresset gjestene til å gjøre feil.

Halvveis i første omgang snudde kampbildet litt. Nardo tok mer over og de hadde flere brukbare målsjanser, men en god Oskar Hojem i Tiller-buret holdt unna.

Fremover var det Steffen With Størseth som var toneangivende, og både Nguyen og Petter Selvaag Solbakken hadde hver sin mulighet, men det ville seg ikke helt foran mål.

Iskald alene med keeper

Andre omgang ble preget av litt frem og tilbake - litt stille før stormen. Før stormen faktisk kom. I det 67. spilleminutt fikset bortelaget 1-0 på en kontring og skudd fra nært hold i lengste hjørne.

Rett etterpå kunne kampen ha vært punktert, men nok en gang var Hojem i mesterklasse og hadde en solid benparade, ganske likt som sin seksmenning ofte gjør i samme klubb.

Tiller så ut til å måtte gå slukøret hjem uten poeng denne herlige mandagskvelden foran et stort publikum på TOBB Arena Sør, men så skjedde det noe etter en god periode.

To minutter før full tid raste Tiller fremover og så seg ikke tilbake. Ruben Negård Skjønberg ble spilt alene gjennom, og i duell med gjestenes keeper puttet han ballen i en frekk bue og i lengste hjørne på lekkert vis til 1-1.

På overtid kunne det utenkelige skje. Et frispark fra Nguyen 17 meter smalt i tverrliggeren - nære.

Serieåpningen endte dermed med ett poeng hver i en spennende duell.

Neste oppgjør for G16-1 er borte mot Nidelv førstkommende torsdag kl.20.00 i OBOS-cup.

Tiller IL 1 - 1 Nardo FK