Storseier og avansement

Postet av Marius L. Larsen den 12. Aug 2021

(J17 Tiller 5 - 0 Fram) TOBB ARENA SØR: J17 gjennomførte en solid kamp og vant fullt fortjent i siste gruppespillkamp i OBOS-cup.

Tiller hadde god kontroll på et lavtliggende Fram-lag. Nå er de klare for sluttspill i OBOS-cup.

* Nyberg-Hansen startet med suser
* Fram vanskelig å bryte gjennom
* Klassescoring av midtstopper Jensen
* Fem mål, ikke ett for lite

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på et vått oppgjør på TOBB Arena Sør. Etter bare seks minutter smalt det fra Ingeborg Nyberg Hansen, som fra 22 meter banket ballen i lengste kryss på lekkert vis.

Tiller fortsatte å styre kampen mot et lavtliggende Fram-lag, men det var ikke mange målsjanser å melde om.

Ni minutter før pause doblet blåtrøyene ledelsen. Thea Arnegård Kulvik stresset keeper, og et svakt utspill ble snappet opp av Rikke Olufsen som satte ballen iskaldt mellom to forsvarsspillere fra 16 meter.

Etter pause ble kampen mer eller mindre punktert. En livlig Isabel Teigen ble felt og dommeren pekte på straffemerket. Der var Nyberg Hansen sikker og fikset 3-0.

I det 67. spilleminutt ble det enda mer jubel for hjemmelaget. Fram fikk ikke klarert et hjørnespark, der Kulvik la ballen tilbake til kaptein Emma Jensen som klinte til i vinkelen ved hjørnet av 16-meteren.

Et fantastisk mål.

Helt på tampen fastsatte Teigen sluttresultatet til 5-0 da hun pirket ballen over målstreken etter et herlig forarbeid av Kulvik.

Dermed ble Tiller vinner av sin gruppe i OBOS-cup. Nå venter sluttspill i løpet av høsten.

Neste kamp for laget er seriestart i 1. divisjon avdeling 2 tirsdag 17. august kl.20.00 borte mot Melhus.

Tiller IL 5 - 0 IL Fram
1-0 Ingeborg Nyberg Hansen 6'
2-0 Rikke Sofie Olufsen 31'
3-0 Ingeborg Nyberg Hansen (str.) 45'
4-0 Emma Jensen 67'
5-0 Isabel Teigen 74'