Perfekt start og avslutning

Postet av Marius L. Larsen den 8. Aug 2021

13 Tiller-kamper med varierende hell i helga. Vi oppsummerer samtlige.

Isabel Teigen (nr to f.h.) scoret fire mål i J17s storseier på Elman Stadion.

De blåkledde fra Tillerbyen gjennomførte hele 13 kamper på to dager, der 12 av dem var starten på OBOS-cupen og Trøndersk Mesterskap.

Lørdagen startet med G13 hjemme mot Ørland i OBOS-cup på TOBB Arena Sør, der det ble et svært målrikt oppgjør. Blåtrøyene ledet nesten hele veien, men alt var åpent da Ørland utlignet til 4-4. Men hjemmelaget fant veien til vinnermålet helt på tampen og vant til slutt 5-4.

Se kampfakta - målscorere er i skrivende stund ikke oppdatert.

Rett etterpå var J15 i aksjon mot Alvdal i samme turnering. Her åpnet Tiller kampen med et smell og ledet 3-0 etter en halvtime etter scoringer fra Marie Danielsen, Julie Pedersen Rektorli og Sanna Sveine Follestad. Alvdal reduserte rett før pause, og da de reduserte nok en gang med fire minutter igjen å spille, ble det nervepirrende på slutten. Heldigvis klarte Tiller-jentene å kjempe i land en svært fornøyelig 3-2-seier.

Se kampfakta

Poeng sør for Trondheim

J15-kampen var lørdagens siste kamp på TOBB Arena Sør. På Kyrksæterøra spilte G19-2 mot KIL/Hemne, og etter en målløs første omgang, ble det jubel i begge ender etter sidebytte. Steffen Endresen Horsgård og Martin Urfjell Rørvik sendte Tiller i en 2-0-ledelse, men KIL/Hemne reduserte kort tid etterpå. Ett minutt før slutt utlignet de til 2-2 og fastsatte dermed resultatet.

G14 gjestet Buvik til samme tidspunkt, og her ble det også mange scoringer. Tiller vant til slutt 4-3 og tok med seg tre herlige poeng.

Se kampfakta - målscorere er i skrivende stund ikke oppdatert

J13 hadde ikke sin beste dag i et tøft møte med Astor på bortebane. De blå lå under 1-0 til pause, og til tross for flere gode muligheter, ble det et 3-0-tap på Havstad.

Våre beste menn tok turen til Color Line Stadion og Ålesund for å møte byens nest beste i serieåpningen i Norsk Tipping-ligaen lørdag ettermiddag. Dessverre ble det ingen god dag på jobb for Tiller, som tapte fullt fortjent 3-0 i sommervarmen.

Les vår kampprapport

To x 14-2

G14-2 gjestet Charlottenlund i søndagens første oppgjør. Der måtte lagene nøye seg med ett poeng hver i et heftig oppgjør. Joshua Munguiko sendte Tiller i føringen, men det sto 1-1 til pause. To raske scoringer, og dermed et hattrick, av Munguiko gjorde at Tiller ledet komfortabelt 3-1, men helt på tampen klarte Charlottenlund både å redusere og utligne til 3-3.

På Oppdal hadde G16-2 lite å stille opp med mot et særdeles godt Oppdal-lag. Grønntrøyene vant til slutt 14-2. Tillers scoringer kom fra Alexander Gjærde Illøkken og Ehsan Tajik.

Utrolig nok endte det også 14-2 i Vuku, men da i favør Tiller. Der spilte nemlig J17 sin første høstkamp for året. Fire mål fra Isabel Teigen, tre fra Thea Arnegård Kulvik, to hver fra Rikke Olufsen og Frida Ørndal Svendsen og ett hver fra Vilde Bjørgård Kristiansen, Ida Nygård og Ingeborg Nyberg Hansen sørget for en skikkelig storseier.

Seier i Buvika og Oppdal

Søndagen fortsatte i Buvika, der G19 gjorde seg klar for en tøff motstander. De havnet under 1-0, og etter flere gule kort så det ut til at dette ikke skulle gå veien. Men ti minutter før full tid utlignet Kasper Svardal Lund til 1-1 og åtte minutter senere ble Jonas Bardo Fossen Thanem den store helten med sin 2-1-scoring. Tre poeng til de blå!

Tilbake på TOBB Arena Sør spilte kvinner en treningskamp mot Tynset. Mediaavdelingen har fått høre at rødtrøyene ledet 2-0, men Tiller hentet opp til 2-2. Målscorere er ikke kjent.

Søndagens nest siste kamp ble spilt på hjemmebane, der herrer-3 tok imot 5. divisjonslaget Charlottenlund 2 i Trøndersk Mesterskap. Tiller hadde store muligheter, men måtte til slutt se seg beseiret 3-1 på eget kunstgress.

Helga ble avsluttet på Oppdal. J14 gjestet bygdas fotballag til en unaturlig sen søndagskamp, men det hindret ikke de skoleferierende Tiller-spillerne å fortsette å yte maksimalt. De blå ledet 2-0 til pause og vant fullt fortjent 4-1.