Vinnermål to minutter før slutt

Postet av Marius L. Larsen den 22. Jun 2021

(J14 Tiller 2 - 1 Byåsen) TOBB ARENA SØR: J14 tok med seg alle poengene rett før fløytesignalet tirsdag kveld.

Denne gjengen kunne juble over en sterk avslutning på vårsesongen tirsdag kveld.

* Straffemål av Alstad
* Straffemiss av Byåsen
* Bølget frem og tilbake i andre omgang
* Bye-Andersen sikret tre poeng

De blåkledde fra Tillerbyen kunne ha fått en verst tenkelig start på oppgjøret etter bare noen få minutter, da Byåsen hadde en stor sjanse fra kloss hold, men Tiller slapp med skrekken.

Første omgang hadde lite å by på sjansemessig. Det var to lag som utjevnet hverandre både taktisk og fysisk, og klokka gikk helt til det 32. spilleminutt før det ble blåst straffespark. Enja Rustad Nilssen ble klokkeklart felt, og Michelle Alstad var sikker som gjenåpningsplanen til Norge - 1-0.

Andre omgang startet med en stor sjanse for Ida Sofie Bye-Andersen. Hun snappet et utspill fra keeper og ladet kanonen, men keeper fikk en hånd på ballen som til slutt endte i stolpen og ut.

Kort tid etterpå fikk gjestene fra Byåsen straffespark, men i møtet med Tiller-keeper Maya Garli Løvås, endte ballen utenfor mål.

Det skjedde mye i sluttminuttene. Alstad hadde en glimrende mulighet alene med keeper, men forsøket ble blokkert i siste liten. Rett etterpå svarte Byåsen med å score - men målet ble annulert for offside.

Fem minutter før full tid kom derimot utligningen. Tiller klarte ikke å stoppe de rødkledde gjestene på vei gjennom, og et hardt skudd fra 15 meter endte i nettmaskene til 1-1.

Men Tiller hadde virkelig et ess i ermet. Hun het Bye-Andersen til etternavn. To minutter før slutt fikk hun en etterlengtet bakromspasning. Hun satte på turboen og stormet mot mål. Alene med keeper tuppet hun ballen elegant i lengste hjørne til 2-1 og ellevill jubel.

Byåsen prøvde å svare på overtid, men Tiller holdt unna og vant vårsesongens siste kamp.

Tiller IL 2 - 1 Byåsen IL
1-0 Michelle Kveberg Alstad (str.) 32'