OPPSUMMERING: Fire kamper tirsdag kveld ga fire sterke seiere.

G14 trakk det lengste strået i en spennende kamp på Lade.

De blåkledde fra Tillerbyen jublet høyere enn høyt og lengre enn langt da en svært rotete mandag heldigvis endte godt med at kamper for barn og unge kunne fortsette.

Det tok de med seg til tirsdagskvelden, der fire oppgjør sørget for fire jubeløyeblikk. Selv uten publikum på tribunen og under et strengt regelverk, var blåtrøyene veldig ivrig etter å konkurrere igjen.

G13 innledet tirsdagskvelden på TOBB Arena Sør i møtet med Ranheim 2, og selv etter tøffe dueller og angrepsspill begge veier, vant Tiller 5-2. Målscorere er i skrivende stund ukjent.

Se kampfakta her.

"Working 9 to 5"

Vi fortsetter ferden på vår hjemmebane. Rett etter G13s kampslutt var J15 i aksjon mot Utleira. Gjestene gikk opp i ledelsen 1-0 tidlig i kampen, men så var det slutt på leken for Tiller.

Spesielt anført av '07erne Michelle Alstad og Ida Sofie Bye-Andersen, så sørget de to for to mål hver og 4-1-ledelse før Sanna Sveine Follestad økte til 5-1 rett før pause.

Utleira reduserte fire ganger til, men de klarte aldri å hamle opp med den nå kjente Tiller-trioen. Flere mål fra Alstad, Bye-Andersen og Sveine Follestad sørget for at J15 vant hele 9-5, der de tre nevnte scoret like mange mål hver.

Sørgjerd-dobbel sikret tre poeng

Kveldens eneste bortekamp var på OBOS Kunstgressbane på Lade, der G14 gjestet hjemmelaget Trygg/Lade under glovarme forhold på den tidligere flystripa.

Lucas Sørgjerd sendte Tiller i føringen etter kvarteret spilt før Joshua Munguiko doblet ledelsen før pause.

Trygg/Lade reduserte til 1-2 etter 50 minutter, men sekunder etterpå svarte Tiller og Sørgjerd med sin flotte 3-1-scoring.

Vertene reduserte helt på tampen, men Tiller kunne til slutt juble over en sterk 3-2-seier.

Ni mål og seks målscorere

Tirsdagen både startet og avsluttet på TOBB Arena Sør.

Den siste kampen var G16-2 mot Trygg/Lade 2, og en fantastisk jubelkveld lenge før soldnedgang var et faktum da dommeren blåste i fløyta for siste gang.

Tiller var som et velsmurt maskineri, der alle tannhjulene fungerte like perfekt i selskap med sine nærmeste.

Triumf Ademi og tre mål fra Amed Roni Tahtaci førte til en 4-0-ledelse til pause, og Tiller-presset fortsatte etter sidebytte.

Eirik Leirvik la på til 5-0 før to mål fra Benjamin Lillehaug Kvam og ett fra Fredrik Sørensen Mørk økte den allerede store ledelsen til 8-0.

Lars Michael Løkken fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 9-0.