ElleWilmann suser i seier

Postet av Marius L. Larsen den 30. Apr 2021

(J13 Tiller 5 - 4 Flatås) TOBB ARENA SØR: Et nervedrama uten sidestykke sørget til slutt for en herlig seier.

Nora Wilmann har på dette bildet akkurat utlignet til 4-4. Les mer om scoringen litt lenger ned.

Kort sammendrag

* Totalt ni mål
* Tiller ledet 3-1 - og lå under 4-3
* Nora Wilmann med en 30-meter-suser
* Melawt Rezene matchvinner rett før slutt

I knallsola på det mange mener er Norges beste fotballarena - i hvert fall blant den blå bydelens befolkning - skulle J13 være vertskap for et målhungrig Flatås-lag.

Men det var de blå som kunne juble først. Ingen ringere enn Mia Arnegård Kulvik fikset 1-0 etter bare fem minutter, og selv om det tok bare tre minutter før rødtrøyene utlignet, var Tiller tilbake i ledelsen.

Først satte Rakel Lånke inn 2-1 før Ronja Bjørvik la på til 3-1, og nå var Tiller gode. De spilte seg fint frem til store målsjanser og hadde en god flyt i spillet.

Men av og til snur det i sporten vi alle elsker.

Rezene lagde scene

Rett før pause svarte Flatås med to raske scoringer og utligning til 3-3, og ikke lenge etter sidebytte var kampen snudd totalt på hodet da gjestene fra vestsiden av E6 scoret sitt fjerde for dagen - og dermed tok ledelsen for første gang i kampen.

I soldnedgangen på en ellers småfrossen aprildag kunne Tiller lett ha tatt kveld og gått ned for telling. Men ikke denne gjengen.

Tiller-keeperne Leah Hassel Andersen og Anna Marie Rotnes plukket hanskene høyt og leverte fra øverste hylle før det var utespillernes tur til å skinne.

Fem minutter før slutt smalt det bokstavelig talt i nettmaskene i det ene målet på TOBB Arena Sør. Nora Wilmann stilte inn finsiktet, ladet kanonen og fyrte løs så kruttrøyken sivet ut. Fra omkring 30 meter ble ballen hamret over keeper og i mål til 4-4 og elleWil jubelscener.

Men de blå hadde mer på lager. Kruttønna var aldeles ikke tom.

To minutter før sluttsignalet gikk valgte målsniken Melawt Rezene å avgjøre kampen med sin lekre 5-4-scoring.

Tiller IL 5 - 4 Flatås IL
1-0 Mia Arnegård Kulvik 5'