Skuddbonanza i uavgjortkamp

Postet av Marius L. Larsen den 10. Apr 2021

(J13 Tiller 1 - 1 Nidelv) FLATÅSHALLEN: J13 leverte nok en solid treningskamp lørdag formiddag.

Nora Wilmann legger an til skudd mot Nidelv.

Kort sammendrag

* Sa pang fra Helgheim Bang
* Ingrid nære Mål(øy)
* Rotnes ryddet opp

De blåkledde fra Tillerbyen hadde ingen problemer med å stå opp friske og opplagte til nok en duell mot Nidelv denne lørdagen.

Selv om det så ut til at julenissen hadde returnert ganske så tidlig i år da man kikket ut kjøkkenvinduet, var det som julaften å komme inn i gode, varme Flatåshallen.

Og "hjemmelaget" startet best også denne gangen. Etter tolv minutter stresset blåtrøyene Nidelv tilbake i banen, og fra nærmest en liggende stilling smalt det i nettmaskene fra Frida Helgheim Bang - dermed 1-0.

Tverr med tvella

Tiller var skikkelige gode til å begynne med. Det var solide løp og en heidundrende innsats, og det var svært nære at ledelsen ble doblet.

Ingrid Marie Måløys skudd fra 15 meter endte med å snerte den alltid så irriterende tverrliggeren, og det var flere gode forsøk etter angrep på kantene.

Men Nidelv hadde lært leksa fra forrige treningskamp. I det 45. minutt utlignet Tempes utsendte til 1-1, og kort tid etterpå vartet Tiller-keeper Anna Enlid Rotnes opp med to suverene redninger.

Tiller kom tilbake mot slutten og fortsatte å presse gjestene bakover i banen, men selv om flere nettsus uteble denne gang, fikk blåtrøyene en særdeles god gjennomføring ved blant annet å spille seg ut bakfra.

Tiller IL 1 - 1 Nidelv IL
1-0 Frida Karine Helgheim Bang 12'