Uavgjort i sjanserik kamp

Postet av Marius L. Larsen den 19. Mar 2021

(J17 Tiller 2 - 2 Gimse) SØRBORGEN KUNSTGRESS: J17 ledet, lå under og kom tilbake i en fartsfylt og spennende treningskamp torsdag kveld.

Thea Arnegård Kulvik var svært livlig gjennom hele treningskampen. Kronen på verket var hennes lekre utligning fra 18 meter.

Kort sammendrag

* Arnegård Kulvik scoret først
* Gimse snudde kampen
* Flest store sjanser til Tiller

* 13-åring svært nære nettsus
* Arnegård Kulvik utlignet med et kanonskudd

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde jevne åpningsminutter mot et offensivt Gimse-lag denne torsdagskvelden. Til å begynne med var det få målsjanser å notere, der begge lag hadde sine perioder.

I det tolvte spilleminutt kom den solide hospitanten Ina Hoff Fuglås alene med keeper fra skrått hold, men forsøket endte i nettveggen. Kort tid senere prøvde Isabel Teigen seg med et smart frispark som gikk knallhardt inn i feltet - men dessverre gjennom alt og alle.

I det 21. spilleminutt ble det endelig fortjent Tiller-jubel. Den alltid så trygge Ingeborg Nyberg Hansen serverte Thea Arnegård Kulvik med en flott pasning, og i duell med en motspiller hamret sistnevnte inn 1-0 i lengste hjørne fra 20 meter.

Umiddelbart etterpå svarte Gimse med et forvarsel. Et innlegg fra høyre havnet på pannebrasken til en umarkert Gimse-spiller i feltet, men headingen reddet Tiller-keeper Marita Flataunet-Jensen på en god måte.

Få minutter senere utlignet derimot rødtrøyene. Et frispark fra venstre ble slått inn i boksen, og nedfallsfrukten plukket en Gimse-spiller opp og hamret ballen i hjørnet fra sju meter.

Det var blåtrøyene som kjørte på i minuttene før pause. Hoff Fuglås fikk to gode muligheter, men forsøket alene med keeper ble avverget og skuddet fra hjørnet av 16-meteren gikk like utenfor.

Sjansebonanza - men ikke nettreff

Da var det relativt upassende at Gimse gikk opp i ledelsen rett etter sidebytte. Tiller klusset det til i bakre rekker, og et innlegg havnet til en rødkledd spiller på ti meter som bredsidet ballen i lengste hjørne - dermed 1-2.

Tiller våknet til live igjen. Få minutter senere skjøt Teigen like over fra kloss hold på Nyberg Hansens frispark, og nå kom sjansene på løpende bånd.

Arnegård Kulvik fikk to store muligheter på like mange minutter. Først skjøt hun like utenfor fra kloss hold på Vilde Bjørgård Kristiansens gode innlegg, og deretter hamret hun ballen i tverrliggeren fra 15 meter.

Et par pustedrag senere var det Nyberg Hansen igjen som var servitør til 13-årige Ida Sofie Bye-Andersen. Fra skrått hold kom hun alene mot en utrusende keeper, men ballen snertet lengste stolpe.

Kulvik-suser i vinkelen

Blåtrøyene kjørte på, og kvarteret før slutt var det Bjørgård Kristiansens tur fra åtte meter, men ballen gikk rett på keeper.

Åtte minutter før full tid ble Tiller endelig belønnet. Et strålende angrep fra midtstopper Linn Sophie Stenkløv, via hele midtbanen og opp til en bakromstruende Arnegård Kulvik endte i et knallhardt skudd fra 18 meter og rett i vinkelen på det lekreste vis - 2-2.

I sluttminuttene bølget spillet frem og tilbake. Rikke Olufsen kom alene med keeper fra skrått hold som Gimses sisteskanse reddet, og i den andre enden traff også rødtrøyene tverrliggeren mens flere innlegg ble plukket av en årvåken Flataunet-Jensen i Tiller-buret.

Treningskampen ebbet dermed ut i 2-2 etter mye flott angrepsspill.

Neste treningskamp for J17 er borte mot Kattem lørdag kl.14.00.

PS! I denne kampen stilte Tiller med '07-spillerne Ida Sofie Bye-Andersen og Michelle Alstad. Begge gjorde en strålende figur, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Tiller IL 2 - 2 Gimse IL
1-0 Thea Arnegård Kulvik 21'