Storseier i første test

Postet av Marius L. Larsen den 7. Mar 2021

(J20 Tiller 8 - 0 Ranheim) SALMAR-BANEN KUNSTGRESS: Tiller fikk en perfekt start på vinterens treningskamper med en overbevisende seier over Ranheim søndag kveld.

Firemålsscorer Hedda Stuedahl-Karlsen (t.h.) jubler etter Synne Aunehaugens hodestøt i førsteomgang.

Kort sammendrag

* Første scoring etter 16 minutter
* 6-0 til pause
* Hedda Stuedahl-Karlsen scoret fire, Winge Kristiansen to
* Hinsverk med straffescoring til slutt
* Stor Tiller-dominans

Det var tydelig hvordan kampbildet skulle være etter de ti første minuttene i årets første treningskamp for det man kalle J20. Tiller, kledd i hvite overdeler for kvelden, hadde flere gode skuddforsøk fra blant annet Hedda Stuedahl-Karlsen og Synne Bye-Andersen.

Etter 16 minutter sto det 1-0 i målprotokollen. Stuedahl-Karlsen var iskald alene med keeper etter en glimrende pasning gjennom, og bare trillet ballen med sin nye godfot - venstre - rett i mål.

Og nå måtte man holde tellinga, for Tiller vartet opp med solid angrepsspill. Synne Aunehaugen raget høyest og stanget inn 2-0 på hjørnespark, og i løpet av de neste fire minuttene sto det 4-0. Først satte Vilde Winge Kristiansen inn Tillers tredje før Maria Alvestad Høvik fant Stuedahl-Karlsen, og fra nærmest død vinkel hamret hun inn sitt andre og lagets fjerde nettkjenning.

Winge Kristiansen var ikke ferdig for dagen, og etter lekre kombinasjoner i og rundt Ranheims 16-meter, satte Tillers nr 10 inn 5-0 etter en halvtime - like enkelt som en tunnel.

Stuedahl-Karlsens langskudd suste i krysset få minutter senere, og dermed var Tiller oppe i et halvt dusin.

To solide omganger

Tiller gjorde mange bytter i pausen, men det virket ikke som om det gjorde kampen annerledes. Det var fortsatt hvittrøyene som kjørte på mot et lavtliggende Ranheim-lag.

Motstanderen fra fjæra traff tverrliggeren og Tiller-keeper Kaisa Øien Aune måtte i aksjon ved en anledning, men det var laget fra sørsida som var oftest farlig denne kvelden.

Bye-Andersen fikk se at keeper reddet forsøket fra kloss hold, og selv om Stuedahl-Karlsen skjøt like utenfor fra 16 meter, var det sistnevnte som scoret sitt fjerde for dagen etter en time. Et perfekt mottak med høyrefoten og et enda bedre treff med favorittfoten venstre sendte ballen i en lekker bue i lengste vinkel - 7-0.

Louisa Stuedahl gjorde grovarbeidet og hadde fortjent ei scoring med sitt strålende soloraid inne i Ranheims 16-meter, men hun ble felt rett før hun skulle score Tillers åttende. Den fikk Thale Hinsverk æren av å treffe fra straffemerket.

Helt på tampen kunne det fort ha blitt mer. Flott spill fra Bjørk Myhre og Hinsverk gjorde at førstnevnte ble sendt gjennom alene med keeper. På uselvisk vis sentret hun til Lise Finsrud som så ut til å score Tillers niende mål, men dessverre ble målet annulert for offside.

Alt i alt var dette en solid kveld for Tiller i årets første treningskamp. Åtte scoringer, mange flotte angrep og god kontroll i bakre ledd gjorde at det var veldig godt å komme i gang igjen. Men når neste treningskamp blir, er det bare statsministeren som bestemmer.

Vi venter i spenning på tirsdagens pressekonferanse.

Tiller IL 8 - 0 Ranheim IL
1-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 16'
2-0 Synne Aunehaugen 20'
3-0 Vilde Winge Kristiansen 22'
4-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 24'
5-0 Vilde Winge Kristiansen 30'
6-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 34'
7-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 60'