Åpnet med seier

Postet av Marius L. Larsen den 6. Mar 2021

(J17 Strindheim 1 - 2 Tiller) RUTA ARENA: J17 startet 2021 med fortjent seier i første treningskamp.

Laget jubler etter Ingeborg Nyberg Hansens knallharde utligning.

Kort sammendrag

* Lå under 1-0
* Nyberg Hansen utlignet rett etterpå
* Olufsen tvang fram vinnermålet

* Enorme målsjanser hele kampen
* Ufyselig vintervær de siste 20 minuttene

De hvitkledde spillere fra Tillerbyen opplevde noen jevne åpningsminutter mot et godt organisert Strindheim-lag, og det var fullt mulig noen av spillerne var litt spente på kampformen også.

Men det var ingenting å tvile på. Etter åtte minutter smalt det fra Ingeborg Nyberg Hansen etter et godt angrep, men forsøket fra 14 meter strøk tverrliggeren.

Ti minutter senere kombinerte Isabel Teigen og Thea Arnegård Kulvik på lekreste vis, der sistnevnte mottok en strøken pasning på vei gjennom. Alene med keeper reddet derimot Strindheims sisteskanse forsøket.

Da var det litt surt da Strindheim tok ledelsen etter 28 minutter. Et godt slått frispark ble stusset i mål fra 12 meter, og dermed fikk Tiller en oppoverbakke.

Ny scoring og sjansebonanza

Men bakken var ikke lang, for tre minutter senere sto det 1-1. En svært livlig Nyberg Hansen mottok ballen på høyresiden, skjærte innover og fyrte løs med venstrefoten. Ballen gikk via keeper og i mål, og lagene var like langt igjen.

Like før pause var det nok et strålende Tiller-angrep som endte bare i nesten-scoring. Teigen fant Nyberg Hansen i mellomrommet som serverte Kulvik mot mål, men skuddet ble reddet av keeper.

Tolv minutter etter sidebytte ble det imidlertid jubel igjen for gjestene fra sørsida. Rikke Olufsen stormet mot mål fra skrått hold og prøvde lykken mot keeper. Skuddet ble styrt i mål av en uheldig Strindheim-spiller, men Kulvik var uansett rett bak. 2-1 Tiller.

De gjenværende minuttene ble en stor prøvelse - både fysisk og mentalt. Tiller styrte kampen på Strindheims halvdel mens en fryktelig stormkast med godt innpakket snø føyk innover kunstgresset. Heldigvis klarte Tiller-debutant og keeper Marita Flataunet-Jensen å holde varmen til tross for en frossen rygg og lite ballbehandling.

Vilde Bjørgård Kristiansens skudd etter et glimrende angrep på høyresiden endte midt på keeper fra ti meter. Hospitant Ina Hoff Fuglås' kanon fra 15 meter ble reddet av målvakten, og Synne Aunehaugens skudd fra skrått hold snek seg like utenfor lengste stolpe.

Kampen ebbet ut en veldig fortjent 2-1-seier etter mye godt angrepsspill. Også gledelig var å se 06-spillerne Malin Strømsnes Kvingedal i sin startdebut som midtstopper og Ida Nygård som spilte hele andre omgang som høyreback. Begge med full kontroll på en vanskelig motstander.

Strindheim IL 1 - 2 Tiller IL