Endringer i oppsettene

Postet av Marius L. Larsen den 15. Des 2020

Neste års senioroppsett har kommet fra NFF Trøndelag.

Tiller ble kretsmester i J19-klassen i år. Nå håper de å kunne se mot en fullverdig seniorsesong igjen.


Våre beste menn og kvinner fikk ikke sjansen til å konkurrere i seniordivisjonene i 2020. Heldigvis fikk flere spille i J19- og G19-serien, også som overårige spillere (ett år). I J19-klassen ble Tiller kretsmester på mesterlig vis mens G19 havnet på en svært fornøyelig 5. plass i det som var en ekstra tøff 0. divisjonsserie.

I 2021 håper man at vaksinasjonen mot COVID-19 vil fungere smertefritt, slik at seniordivisjonene kan starte opp til normal tid i april.

NFF Trøndelag har vært i forkant og satser på en full seniorsesong. I 3. divisjon kvinner blir det fordelt på en grunnserie og sluttspill. I 5. divisjon herrer er det justert til tre avdelinger og flere lag, der lag som havner på 2. plass kan rykke opp.


3. divisjon kvinner avdeling 1 grunnspill:
Tiller
Steinkjer
Malvik
NTNUI
Orkla
Egge
Vuku
Charlottenlund

Enkel serie på våren. Lagene som havner på 1. - 3. plass danner en sluttspillserie med den andre avdelingen fra høsten. Vinneren av sluttspillet blir kretsmester og rykker opp til 2. divisjon.


5. divisjon avdeling 3:
Selbu
Kolstad 2
Kvik 2
Nidelv
Tiller 2
Røros
Trønder-Lyn
Alvdal
Brekken
Tolga-Vingelen
Melhus 2
Gauldal

Vinneren av avdelingene rykker opp til 4. divisjon. Lagene som havner på 2. plass spiller kvalifisering til opprykk.


Når det gjelder herrer A i Norsk Tipping-ligaen, er denne divisjonen underlagt Norges Fotballforbund. Der har det ikke kommet noen informasjon ennå.


Les mer om oppsettene her.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.