Postet av Marius L. Larsen den 14. Des 2020

G16 seiret i to treningskamper søndag ettermiddag.

Neste års G16 i aksjon mot Kattem på Åsheim kunstgress.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen tok den korte turen til naboene fra Kattem på Åsheim kunstgress denne søndagen, da en nykomponert G16-gjeng bestående av '05 og '06 spilte to kamper i fire kuldegrader.

Først ute var førstelaget som spilte mot Kattem 1. De første 20 minuttene var noe av det beste man har sett av dette Tiller-laget. Det gikk hurtig i lengderetningen med få touch slik at Kattem ikke klarte å henge med. Det sto allerede 3-0 til Tiller før halvtimen var gått og 4-0 til pause. Scoringene kom ved Sebastian Lien Bjørgmo, Alex Thien-Lac Nguyen (2) og Knut Roar Rørstad Røyseth.

Etter hvilen så dalte intensiteten i kampen, og det ble foretatt mange bytter. Svakere press og lavere tempo gjorde at hvittrøyene lot Kattem begynne å spille sitt spill. Vertene tok over initiativet en periode og fikk et mål før gjestene igjen hevet seg og kontrollerte inn en overbevisende 5-1-seier. Målscorer i andre omgang var Oskar Vold.

Knepen seier etterpå

Tiller 2 spilte deretter mot Kattem 2 og gikk raskt opp i ledelsen ved Vetle Lien etter et høyt press i banen. Deretter ble kampen bølgende fram og tilbake uten de store sjansene. Det var tydelig at '05- og '06-erne ikke har spilt så mye sammen ennå, ettersom Tiller ikke hang godt nok sammen som lag. For store avstander i laget gjorde at Kattem tok over og fikk en fortjent utligning.

Tiller våknet mot slutten og fikk den avgjørende scoringen i andre omgang ved Mathias Negård Larsen. Dermed endte det med en sterk 2-1-seier til Tiller 2 etter en tett og jevn kamp.

Allerede på onsdag skal de blå spille nye treningskamper, denne gang mot Byåsen. Tidspunkt og bane er ikke kjent.

Samtidig på søndag spilte G19-1 treningskamp mot Strindheim Toppfotball. Fredrik Myrvold utlignet til 1-1, men Tiller måtte til slutt se seg beseiret 2-1.