Seiret over Malvik

Postet av Marius L. Larsen den 30. Okt 2020

ABRAHALLEN (SVEBERG): J17 med en godkjent generalprøve før premieren neste helg.

Emilie Jørgensen Leer (nr. to f.h.) scoret kampens første mål. Her blir hun omfavnet av Karine Ornæs Midjo, Thea Arnegård Kulvik og Isabel Teigen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en tøff kamp av Malvik i en treningskamp torsdag kveld. Tiller fikk prøve seg på finalearenaen mot en solid motstander, og det startet på perfekt måte.

Etter bare åtte minutter ble Emilie Jørgensen Leer spilt lekkert gjennom, og alene med keeper nølte hun ikke da hun hamret inn 1-0 for gjestene.

Tiller hadde flere brukbare sjanser utover i omgangen, men et Tiller-lag som bygde opp spillet bakfra slet med å true et godt organisert Malvik-lag.

Hjemmelaget hadde en god mulighet til å utligne på en styring i feltet etter et innlegg, men ballen havnet i stolpen.

I andre omgang var det fortsatt Tiller som var det førende laget, og Thea Arnegård Kulvik la på til 2-0 fra kloss hold.

Blåtrøyene holdt unna bakover, og dermed endte en velspillende treningskamp mellom to gode lag med en knepen 2-0-seier til Tiller.

Neste helg venter finalen i kretsmesterskapet mot Steinkjer, som blir lagets og klubbens siste kamp i 2020-sesongen.