Postet av Marius L. Larsen den 18. Okt 2020

Mange nettkjenninger på helgas siste dag. Her er oppsummering fra søndag 18. oktober.

G16-1 jubler over tre fortjente poeng.

De blåkledde var i aksjon gjennom en lang og iskald søndag, men flere av lagene vartet opp med offensivt spill som varmet de stivfrosne supporterne.

Søndagen startet på Stadsbygd, på andre siden av fjorden. Der var J19-2 gjester i sin nest siste seriekamp, og det var egentlig aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne.

Tiller, som hadde med hele åtte spillere fra avdelingsvinnerne på J17, styrte kampen fra start til slutt. Rikke Olufsen fikset 1-0 på et langskudd etter 18 minutter før Andrea Munkvold doblet ledelsen etter en halvtime.

Deretter la Nora Negård Larsen på til 3-0 før Synne Aunehaugen økte til 4-0 kort tid før sidebytte. Samme spiller la på til henholdsvis 5- og 6-0 på lekre skudd i andre omgang.

Negård Larsen hadde kampens hardeste scoring på en knallhard straffe til 7-0 kvarteret før slutt, og få minutter senere fastsatte Bjørk Myhre sluttresultatet til 8-0 med en solid markkryper.

Neste kamp er også avdelingens siste. Den spilles borte mot sølvplasserte Vestbyen tirsdag 20. oktober kl.20.00. Tar Tiller poeng her, har de vunnet avdelingen.

Se kampfakta her

Thanem Gresseth sikret tre poeng

På TOBB Arena Sør like etterpå var det duket for en dramatisk kamp i G16 0. divisjon, da Tiller tok imot Stjørdals-Blink.

Gjestene fra nord i Trøndelag gikk opp i ledelsen etter bare 7 minutter, men så våknet Tiller mer og mer.

Det var heller ikke ufortjent at de blå utlignet til 1-1 i det 18. spilleminutt. Hjemmelaget spilte seg fint oppover i banen, og en god stikker til Alex Thien-Lac Ngyuen gjorde at angrepsspilleren kom alene med keeper. Fra skrått hold banket han inn 1-1.

Mot spillets gang tok gjestene tilbake ledelsen etter en lang ball i bakrom, men Tiller ga seg ikke. Kaptein Mathias Vinjevoll var svært nære ved å utligne til 2-2 før pause, men en heading på en corner strøk lengste stolpe og det samme gjorde et forsøk fra skrått hold.

Få minutter etter sidebytte ble det imidlertid Tiller-jubel igjen. Nguyen var sikker fra straffemerket og banket ballen opp i vinkelen til 2-2, og nå var det egentlig bare et lag på banen.

Tiller spilte fin offensiv fotball og skapte mange målsjanser, men avgjørelsen falt ikke før fem minutter før slutt. Oliver Thanem Gresseth ble matchvinner med sin forløsende 3-2-scoring og sendte Tiller til himmels.

Neste kamp for G16-1 er allerede på onsdag kl.18.15 mot Trygg/Lade på TOBB Arena Sør.

Tap for J13

Videre på søndag var Tiller på besøk hos Melhus i J13-klassen. Dette var siste seriekamp for de blåkledde, men de klarte ikke å få ende sesongen med poeng.

Tiller spilte god angrepsfotball, men slet med å få uttelling på de store sjansene. Melhus vant til slutt 5-1, og Tiller endte på en 4. plass i avdelingen.

Vi gratulerer med en inspirerende høstsesong!

G19-3 mistet ledelsen

Søndagen ble avsluttet på TOBB Arena Sør der G19-3 tok imot samarbeidslaget Rissa/Stadsbygd/Vanvik i den sjuende serierunden.

De blåkledde fra Tillerbyen tok ledelsen på lekkert vis ved Eric Mulondo etter bare ni minutter, men så utlignet gjestene halvveis i første omgang.

Dessverre ble det ingen god slutt på søndagen for Tiller. Laget fra fosenhalvøya dro ifra og vant til slutt 3-1.

Neste kamp for G19-3 er mot Heimdal 3/Kattem 3 torsdag 22. oktober kl.20.00 på TOBB Arena Sør.