G19: Rosenborg 5 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 15. Okt 2020

SALMARBANEN KUNSTGRESS (LERKENDAL): Tiller fikk det tøft mot Rosenborg onsdag kveld.

Kaptein Fredrik Olufsen og resten av Tiller slet med å true et forsterket Rosenborg-lag.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en frisk start på oppgjøret på Lerkendal. Spesielt var Robin Hermanstad livlig, men det var bare nesten i lykken på vei gjennom forsvaret.

Så tok hjemmelaget mer over. I det 16. minutt fikk ikke Tiller klarert en corner, og et nytt innlegg havnet på bakre. Der sto en RBK-spiller og hamret inn 1-0 på volley.

Like etterpå doblet de ledelsen på en retur i feltet, og da ble det en tung motbakke å klatre for gjestene.

Selv om Tiller hadde en bra periode med Hermanstads volleyforsøk og Frønes' gode innlegg, men Rosenborg fikk til slutt klarert.

Rett før pause la Rosenborg på til 3-0 på straffespark.

Hermanstad nære - Frønes traff

Andre omgang ble dessverre ikke mer spennende enn den første. Rosenborg, som hadde forsterket seg med seg flere 2. divisjonsspillere denne kvelden, startet omgangen med å styre spillet. Tre minutter etter avspark økte de ledelsen til 4-0 på et langskudd.

Det ble 5-0 i det 69. spilleminutt, men så begynte blåtrøyene å våkne. Spesielt var trommestikkene til Hermanstad i fyr og flamme da han holdt på å redusere ved to anledninger, men Rosenborg-målvakta sto i veien begge gangene.

Kort tid før siste fløytesignal reduserte Frønes til 1-5, som også ble sluttresulatet i denne kampen.

Neste oppgjør for G19-1 er hjemme mot Ranheim Toppfotball onsdag 21. oktober kl.20.00.