G19: Tiller 7 - 5 Strindheim TF

Postet av Marius L. Larsen den 8. Okt 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): G19-1 leverte en vanvittig fotballkamp kronet med tre poeng onsdag kveld.

Elleville scener med 12 mål og Tiller-seier på TOBB Arena Sør.

Hvor skal man begynne hen?

Rett og slett en ellevill fotballkamp i 0. divisjon ble avsluttet fem minutter på overtid denne onsdagskvelden, men det føltes ut som om den hadde vart i et par dager.

Etter bare tre minutter scoret serieleder Strindheim Toppfotball kampens første mål på et lekkert utført frispark fra 20 meter, men så utlignet Robin Hermanstad alene med keeper to minutter senere.

Hermanstad herjet

Men den første halvdelen av første omgang var helt spinnvill. Om noe blir uklart fra nå av, så ber forfatter om forståelse.

I det sjuende spilleminutt tok gjestene fra Leangen ledelsen på nytt, men den ble raskt utlignet av Henrik Langset Breivoll som satte ballen enkelt i mål etter et solid forarbeid av Hermanstad.

Deretter scoret Strindheim TF to ganger på få minutter, men så dukket Magnus Hafsmo opp på bakre stolpe og pirket inn 3-4 fra nesten død vinkel.

Enda var det 20 minutter igjen til pause, og både knær, nerver og gikt holdt på å gå åt skogen hos de svært mange fremmøtte på TOBB Arena Sør.

Nære og nære

Begge lag hadde flere store muligheter før pause, og det var et regelrett under at det ikke ble flere nettkjenninger før lagene gikk i garderoben.

Frønes skjøt like utenfor stolpen, Hermanstads forsøk ble avverget av gjestenes målvakt og Strindheim hadde et skudd i tverrligger, et i stolpen og en avslutning fra ti meter som ble godt reddet av Tiller-keeper Lars Smemo.

Pause.

Huh...

Smemo ble vendepunktet

Den som trodde at kampene bare har en slik første omgang, må nok begynne å finne en annen trosretning.

For det ble kjørt så fort at det luktet svidd over hele sørsida da lagene kom ut til den andre omgangen. Strindheim traff tverrliggeren nok en gang før Tiller utlignet til 4-4. Hermanstad ble sendt ut på luftetur, grep halsbåndet og krummet nakken mot mål. Alene med keeper dunket han inn en ny utligning, og en ellevill kamp ble bare mer og mer spinnvill.

Kampen gikk frem og tilbake de neste minuttene, og Tiller ble etter hvert spilt lave av et velspillende Strindheim TF-lag. I det 67. minutt vartet Smemo opp med en feberredning på et skudd fra ti meter, og kanskje dette ble vendepunktet for gjengen i helblått?

Frønes-dobbel og Romero-tap-in

Ti minutter før slutt var dødballfoten til Fredrik Sjøvold god å ha. Et perfekt prikket frispark havnet på pannebrasken til Jonathan Smerkerud Frønes, som headet ballen fra fem meter i en lekker bue over keeper og i motsatt hjørne til 5-4.

Tiller var i ledelsen for første gang i kampen, og de var også i ferd med å øke den. Fem minutter senere ble livlige Hermanstad lagt i bakken, og dommeren pekte på straffemerket. Der var Frønes like sikker som en Tiller-seier, og dermed sto det 6-4 i målprotokollen.

Men tror du vi var ferdig med dette oppgjøret?

Neida.

To minutter før slutt var gultrøyene frempå igjen og reduserte til 5-6 med en hard avslutning fra kloss hold. En ny nerve i kampen - som raskt ble løst opp.

Under minuttet senere fastsatte Benjamin Romero sluttresultatet til 7-5 etter nok et glimrende forarbeid av Robin Hermanstad og strøfoten til Sjøvold.

7-5 til Tiller over serielederen som nesten ikke har opplevd et nederlag de siste to årene.

Rett og slett en helt vanvittig fotballkamp.

Neste kamp for G19-1 er mot selveste Rosenborg på bortebane onsdag 14. oktober kl.18.00.