De eldste med full kontroll

Postet av Marius L. Larsen den 22. Sep 2020

Knepent J13-tap, uavgjort for G13 og storseier for J19. Vi oppsummerer mandagen.

Nora Negård Larsen scoret et viktig mål for J19 i oppgjøret mot Strindheim 2. Bildet er fra forrige kamp mot Vestbyen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en spennende åpning på mandagskvelden på egen hjemmebane. Selv om det var en realt drittvær, var det en veldig bølgende J13-kamp mot Klæbu i 9er-serien.

Klæbu tok ledelsen 1-0 før Ida Sofie Bye-Andersen utlignet til 1-1 kort tid etterpå. Selv om gjestene fra kommunegrensen ledet 3-1 rett før pause, var ikke yngstejenta i Bye-Andersen-familien ferdig for dagen.

To nye scoringer med få minutters mellomrom sørget for 3-3 til pause, og det var også hjemmelaget som tok kommandoen etter sidebytte.

Et realt spissmål fra Luna Rebecka Kyvik-Nærland gjorde at Tiller ledet 4-3 - og for første gang i kampen.

Ledelsen holdt lenge etter at Tiller kjempet iherdig, og mens regnet pøste ned trodde kanskje publikum som hadde tatt turen at dette skulle bli en blå seier. Men serielederen ville det annerledes. To mål helt på tampen førte til at kampen ble snudd nok en gang, og Tiller måtte se seg slått 4-5 etter en herlig innsats i toppoppgjøret.

Seks mål på Åsheim

Samtidig spilte G13-1 borte mot Kattem, og her var det også langt fra enveiskjøring. Lokaloppgjøret på Åsheim kunstgress hadde seks scoringer, godt og jevnt fordelt.

Tiller to scoringer med kort tid i mellom sørget for en solid 2-0-ledelse, men Kattem reduserte rett før pause.

Kattem utlignet halvveis i andre omgang, men Tiller-gutta svarte ti minutter før full tid med en perfekt 3-2-scoring.

Dog utlignet Kattem nok en gang rett før slutt slik at resultatet ble 3-3 i en velspilt fotballkamp.

PS! Da denne saken ble skrevet natt til tirsdag, sto ikke Tillers målscorere oppført.

Full kontroll på Leangen

En etter hvert lang mandagskveld ble avsluttet med kampstart kl.21.00 på Leangen, der J19-2 gjestet Strindheim 2 i 2. divisjon.

De hvitkledde fikk en perfekt start på kampen med både 1- og 2-0 tidlig. Først satte Thale Hinsverk inn 1-0 etter 19 minutter med et herlig skudd i langhjørnet fra 18 meter. Få minutter senere doblet Nora Negård Larsen ledelsen etter å ha satt innlegget fra Synne Bye-Andersen kontant i mål.

Tiller virket virkelig på hugget i dette oppgjøret, og Strindheim hadde knapt en målsjanse. Dermed økte heller sørtrondheimerne ledelsen ytterligere.

Etter 51 minutter var det Bye-Andersen sin tur til å score på innlegg, da hun styrte inn Hedda Stuedahl-Karlsens perfekte målgivende pasning fra bakre stolpe.

Helt på tampen fastsatte Bye-Andersen sluttresultatet til 4-0 med et fantastisk skudd i vinkelen etter ha mottatt ballen fra Maria Alvestad Høvik.