J19: Strindheim/Byåsen 2 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 15. Sep 2020

RUTA ARENA (LEANGEN): Tiller ledet og hadde store sjanser til å punktere kampen, men mistet tre poeng mot slutten.

Thale Hinsverk og resten av Tiller ga alt i en god bortekamp mot Strindheim, men dessverre endte det i null poeng.

Kveldens hvitkledde spillere fra Tillerbyen opplevde noen jevne og intense åpningsminutter mot samarbeidslaget fra øst og vest.

Strindheim/Byåsen var farlig frempå etter bare noen minutter, men så tok Tiller mer og mer over etter hvert. Spesielt på innlegg var gjestene farlige hver gang, men det var dessverre ingen spillere med hvite trøyer til å sette ballen i mål.

Louisa Stuedahl klinte til fra 25 meter som keeper så vidt klarte å fiste til hjørnespark, og samme angrepsspiller skjøt like over mål på et frispark fra skrått hold.

Fem minutter før pause slo en svært livlig Stuedahl en perfekt stikker til Lise Finsrud, men alene med keeper reddet vertenes sisteskanse til hjørnespark. Den dødballen havnet så rett i føttene til Thale Hinsverk, men fra seks meter hamret hun ballen like over mål.

Kunne ha doblet ledelsen

Tiller åpnet den andre omgangen best, og det var et svært offensivt lag som virkelig ville ta ledelsen.

For det skjedde jo. Etter at Maria Høviks gode skudd så vidt ble avverget til hjørnespark, endte det i en ny dødball fra motsatt side. Nedfallsfrukten på Synne Aunehaugens perfekte innlegg ble til slutt klinket i mål av Høvik fra kloss hold. Dermed 1-0 til de helhvite.

Og det kunne - og kanskje burde - ha stått 2-0. Finsruds gode innlegg nådde Hedda Stuedahl-Karlsen i feltet, men ballen smalt i stolpen. Rett etterpå var Hinsverk i aksjon på motsatt side. Hun la inn til Vilde Winge Kristiansen, men forsøket fra ti meter ble reddet av keeper.

Fra tverrligger til baklengs

Så gikk man over til den mørke delen - bokstavelig talt.

Det var nemlig i den lyssky halvdelen de neste målene skulle noteres. Strindheim/Byåsen kom bedre med etter hvert, og i det 68. spilleminutt utlignet de på et godt langskudd klistret oppi vinkelen.

Men det stoppet ikke her.

Minuttet etter at Marie Methi sendte et frispark kontant i tverrliggeren, rotet Tiller det til i bakre rekker og en Strindheim/Byåsen-angriper kom alene mot Tiller-keeper Kaisa Øien Aune. Forsøket ble godt reddet, men på returen dukket en annen blåkledd spiller opp og satte ballen i mål til 2-1.

Tiller prøvde å svare etter godt angrepsspill, men det nærmeste de kom var Aunehaugens manglende centimetere på navnesøster Bye-Andersens innlegg foran mål.