G16: Byåsen 2 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2020

BYÅSEN ARENA (DALGÅRD): G16-1 ledet lenge, men mistet seieren tre minutter før slutt.

Tøffe dueller mot Byåsen, men dessverre ingen poeng i bagasjen.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde som mål å komme tilbake på vinnersporet etter forrige ukes nederlag for Ranheim, og oppgjøret mot Byåsen startet på best mulig måte.

Etter 20 minutter var det Jens Kristian Måløy (!) som var målscorer, og Tiller var i ledelsen. Fortjent ville kanskje de fleste på Dalgård, si.

Og Måløy var i aksjon igjen rett etter sidebytte. Byåsen var farlig frempå, men forsvarsspilleren kan ikke bare å score mål, men også å redde mål. Akkurat på målstreken reddet han forsøket fra en rødkledd spiller som hadde passert Tiller-keeper Sondre Henriksen.

Rett etterpå traff Edvard Stølan stolpen, og bortelaget fortsatte å jakte det viktige 2-0-målet mot slutten. Nhat-Huy Nguyen kom alene med keeper, men forsøket ble klarert rett utenfor 16-meteren. Kort tid etterpå fyrte Marius Stene-Olsen av et skudd fra 15 meter, men vertenes sisteskanse avverget så vidt.

Sju minutter før slutt kom imidlertid utligningen, litt ut av ingenting. Alene med Henriksen holdt Tillers målvakt på å redde skuddet, men ballen spratt til slutt i mål til 1-1.

Tre minutter før full tid var kampen snudd på hodet. En lang ball i bakrom endte med en duell rett utenfor 16-meteren, men til slutt var Byåsen-angriperen alene gjennom og satte ballen sikkert i mål til 2-1.

Tiller prøvde å svare på overtid. Et godt innlegg fra kaptein Mathias Vinjevoll var nære ved å treffe Emil Nerland på første stolpe, men keeper fikk omsider kontroll på ballen.

Dermed endte søndagen med et knepent 2-1-tap på Dalgård.

Neste oppgjør for denne gjengen er mot Freidig søndag 13. september kl.16.00 på TOBB Arena Sør.