Tre av fire

Postet av Marius L. Larsen den 30. Aug 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): En spennende supersøndag endte med tre seiere i tøffe kamper.

Hedda Stuedahl-Karlsens suser fra 25 meter sendte Tiller på vei til tre poeng.

En varm, noe regnfull og etter hvert kjølig søndag startet med et herlig J14-oppgjør mot Nessegutten. Tiller tok tidlig ledelsen 1-0 ved Malin Strømsnes Kvingedal, og utrolig nok skulle dette også bli sluttresultatet.

Jentene i helblått hadde full kontroll på sine nordtrønderske motstandere, og selv om hjemmelaget skapte flere store målsjanser, ble det ikke flere nettkjenninger.

Tiller tok dermed sin første seier for sesongen og klatret på tabellen.

Se kampfakta her

Stuedahl-Karlsen-dobbel

Rett etterpå var J19-2 i aksjon mot Strindheim 2. Et Tiller-lag som tok tak i kampen fra start og dundret på i angrep ved flere anledninger, men dessverre ville ikke ballen innenfor stengene.

Strindheim 2 var farlige mot slutten av første omgang, og deres beste mulighet kom på et hjørnespark, men en god Tuva Tvervåg i Tiller-buret reddet forsøket.

Rett før en time spilt smalt det endelig i nettmaskene. Hedda Stuedahl-Karlsen testet skuddfoten fra 25 meter, og ballen gikk i en lekker bue over keeper og i mål til 1-0.

Kvarteret før full tid doblet samme angrepsspiller ledelsen, og selv om Strindheim 2 reduserte helt på tampen, ble det 2-1-seier og tre poeng i seriepremieren.

Halvt dusin for Thea

Så var det J17-2 sin tur mot Ørland.

Og her var det egentlig ingen tvil. Et sedvanlig aggressivt Tiller-lag brukte riktignok ti minutter før de fikk nettsus, men da var det også bare å begynne å telle.

Thea Arnegård Kulvik fikset Tillers tre første scoringer etter flotte målgivende pasninger fra Hejar Kara før Emilie Jørgensen Leer la på til 4- og 5-0 rett før pause.

Andre omgang startet med nok et Kulvik-mål etter en glimrende pasning fra 06er Julie Pedersen Rektorli, og nok en gang var Kulvik frempå og satte inn 7-0 alene med keeper i det 53. minutt.

06er Ida Nygårds herlige scoring i krysset fra ti meter sørget for Tillers åttende mens Leer la på til 9-0 rett etterpå.

Få minutter senere hamret Ine Smemo til med kampens vakreste scoring. Fra 25 meter la hun slegga til og slo løs rett i lengste kryss på lekkert vis.

Nok en gang var Leer og Kulvik frempå i etterkant, for øvrig Kulviks sjette scoring for dagen, før et glimrende hodestøt fra Isabel Teigen på Vilde Bjørgård Kristiansens frispark sørget for at Tiller vant hele 13-0 etter en strålende kamp.

Ranheim ble for sterke

Søndagens siste kamp var G16-1 sin duell mot Ranheim, og der kunne det fort ha blitt blå jubel etter bare ett minutt.

Petter Solbakkens strålende forarbeid og gode innlegg holdt på å bli sklidd i mål av en oppofrende Marius Stene-Olsen, men stanga sto i veien.

Få minutter senere satte Ranheim inn 0-1 på sin første store sjanse, og gjestene fra fjæra gjorde det vanskelig for Tiller utover i kampen.

I løpet av kort tid i andre omgang punkterte de nærmest kampen med både 0-2 og 0-3 før de la på til 0-4 sju minutter før slutt.

På overtid sørget imidlertid Alex Nguyen for et trøstemål til 1-4, som ble fasiten i søndagens siste kamp.