J17: Meldal 7er 1 - 18 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 18. Aug 2020

LØKKEN STADION (LØKKEN VERK): J17-2 pangåpnet serien i 2. divisjon tirsdag kveld.

Leona Gutji Fjeldsø flankert av storscorerne Rikke Olufsen (t.v.) og Thea Arnegård Kulvik.

De blåkledde fra Tillerbyen meislet vei ved det gamle gruveanlegget. Et perfekt temperert sensommervær førte til en kampklar gjeng fra byen.

Det gikk diskusjoner om banen lå i en u-dal eller v-dal.

Men laget var Meldal.

En sedvanlig vill Thea Arnegård Kulvik scoret tre mål på de første åtte minuttene, og hun glinset om kapp med Hollywood-look-a-like-skiltet oppe i fjellskrenten.

Men hjemmelaget var farlig frempå ved flere anledninger rett etterpå. De skjøt i stolpen, samtidig som Tiller-keeper Matilde Høyem Grove var god å ha da hun avverget flere farlige forsøk.

Rikke Sofie Olufsen hadde fjernet både pukk og grus da gangen lå åpen for tre nye nettkjenninger før Leona Gutji Fjeldsø tuppet inn 7-0 i favør de blåkledde før pause.

Gode kombinasjoner og flotte scoringer

Og et meget godt spillende Tiller-lag fortsatte å skape mange gode angrep etter pause. Olufsen, Fjeldsø og to til fra Kulvik førte Tiller opp i 11-0, men Tiller hadde ikke tatt av støvmaskene.

Ine Smemos styring fra kloss hold etter Tuva Haukås Næss' glimrende målgivende pasning kunne settes på fjelltoppen, men ingen av disse to var helt ferdige for dagen. Smemo satte ett til og Næss hamret ballen kontant i mål på et hjørnespark, og i mellom dette hadde Kulvik scoret sitt sjette for dagen.

Ved Thamshavnbanens endestasjon scoret Olufsen Tillers mål nummer seksten og sytten, før toget sporet av og Meldal fikk nettsus fra kloss hold.

I syvende himmel og mellom bakkar og berg fastsatte Olufsen sluttresultatet til 18-1.

Neste duell er mot Ørland søndag 30. august kl.16.30 på TOBB Arena Sør.