G16: Tiller 2 - 2 Melhus

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): G16-1 hentet seg inn og sikret ett poeng like før slutt søndag kveld.

Marius Stene-Olsen (nr tre f.v.) sikret ett poeng for Tiller i serieåpningen.

Det startet ikke på riktig spor for de blåkledde fra Tillerbyen. Det store publikummet, som førte til at TOBB Arena Sør måtte stenge portene før pause, hadde så vidt rukket å sette seg før Melhus scoret 1-0, og dermed var det en motbakke som måtte bestiges.

Dog skulle den bli større. I det 16. spilleminutt doblet de ledelsen, og det var egentlig fortjent. Tiller slet med å etablere eget spill de første 25 minuttene, men så ble det endelig lys i enden av tunnelen.

Alex Nguyen reduserte til 1-2, og dette ble starten på en god Tiller-periode. Hjemmelaget hang godt med og var hakket hvassere enn Melhus før pause.

Stene-Olsen sikret poeng

Andre omgang startet med en stor Tiller-sjanse. Marius Stene-Olsen var centimetere å styre inn 2-2 fra åtte meter etter et godt angrep.

For gode angrep var det mange av også etter sidebytte. Det var Tiller som var mest på hugget i sensommersolnedgangen på TOBB Arena Sør, men det tok lang tid før utligningen kom.

Med sju minutter igjen på klokka ble det endelig stor jubel blant hjemmefansen. Marius Jensen la en lekker pasning i bakrom til Petter Solbakken, og sistnevnte serverte Stene-Olsen foran mål som utlignet til 2-2 fra ti meter.

Og nå var det enveiskjøring på TOBB Arena Sør. To minutter senere kom Nguyen mot keeper og spilte uselvisk til Stene-Olsen, men en Melhus-keeper kom i veien og blokkerte en styring.

Marius Jensen skjøt utenfor på et langskudd, og helt på tampen traff Emil Nerland tverrligger på en suser fra 25 meter.

Dermed endte det 2-2 i serieåpningen i 0. divisjon, i det som var en tøff kamp mellom to solide lag.