Postet av Marius L. Larsen den 3. Aug 2020

RUTA ARENA (LEANGEN): G19 måtte se seg slått i Tillers første obligatoriske kamp siden 12. mars søndag kveld.

Jonathan Smerkerud Frønes hadde tøffe vilkår i sesongåpningen.

Kveldens hvitkledde spillere fra Tillerbyen gledet seg enormt til at 2020-sesongen endelig ble sparket i gang denne søndagskvelden.

Strindheim TFs G19-lag, som i fjor gjorde storeslem i 0. divisjon, skulle bli en hard nøtt å knekke i sesongåpningen i Nye OBOS-cup.

Det var noen jevne åpningsminutter før hjemmelaget tok mer over utover i omgangen, men allikevel slet de med å skape de store sjansene foruten på dødballer.

Tillers største mulighet kom rett før fløytesignalet før pause, da Benjamin Romero kom plutselig alene med keeper, men forsøket rett utenfor 16-meteren ble så vidt avverget i tide.

Breivoll og Frønes veldig nære

Dessverre for gjestene fra sørsida var det noen sovende minutter tidlig etter sidebytte som førte til oppoverbakke.

I det 47. spilleminutt satte Strindheim inn 1-0 alene med Tiller-keeper Lars Smemo, og få minutter senere doblet de ledelsen på et brudd på Tillers 16-meter etter at hvittrøyene misset i oppspillsfasen.

Henrik Breivoll prøvde å svare umiddelbart, men det gode skuddforsøket fra 22 meter ble godt reddet av vertenes burvokter.

Breivoll var farlig frempå ved flere anledninger. Han hadde to nevneverdige sjanser alene med keeper, men ingen av forsøkene endte med nettsus.

Jonathan Smerkerud Frønes headet like over fra 12 meter, og det summerte på en måte Tillers kveld; til stede, men ikke helt der oppe.

Hjemmelaget hadde også flere store målsjanser, men takket være oransjkledde Smemo ble det ikke flere baklengsmål.

Første kamp i Nye OBOS-cup endte dermed med tap, men allerede på onsdag er det mulighet for revansje da Nardo kommer på besøk på TOBB Arena Sør.