Tapte knepent

Postet av Marius L. Larsen den 7. Mar 2020

BYÅSEN ARENA (DALGÅRD): Herrelaget tapte etter å ha tatt ledelsen mot Byåsen TF.

Jonathan Smerkerud Frønes scoret mot Byåsen TF. Her fra en kamp i fjorårets sesong.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på treningskampen mot nylig nedrykkede Byåsen Toppfotball lørdag ettermiddag.

Robin Johansen Hermanstad sendte Tiller i føringen tidlig i første omgang, men ikke lenge etter utlignet rødtrøyene til 1-1.

Hjemmelaget tok ledelsen rett før pause, men så våknet Tiller i andre omgang. Jonathan Smerkerud Frønes utlignet til 2-2 før Byåsen satte inn 3-2.

De blå skapte store sjanser til å utligne, deriblant et brent straffespark, men en tredje nettkjenning skjedde ikke.

Dermed ble det et knepent 3-2-tap, men et steg i riktig retning sammenlignet med de to foregående treningskampene.

Sondre Kroglund, Christian Grindvold, Andras Druzkowski, Magnus Bjerke, Martin Berdal, Sindre Welo, Henning Gladsø, Henning Røe, Jonas Aune, Fredrik Meland Johnsen, Magnus Kristoffersen, Oskar Stølan, Fredrik Sjøvold, Andreas Fossli, Espen Mathiassen, Gard Ragnar Killingberg, Sondre Garstad, Jonathan Frønes, Robin Hermanstad, Fredrik Myrvold.