Postet av Marius L. Larsen den 7. Mar 2020

BYÅSEN ARENA (DALGÅRD): Tiller slo 2. divisjonslaget i en treningskamp lørdag ettermiddag.

En smilende Synne Bye-Andersen scoret Tillers mål.

De blåkledde fra Tillerbyen tok turen oppover i fjellene og til vestsiden av byen denne lørdagen. Byåsen Kvinnefotball sto på motsatt side på Dalgård i årets første treningskamp.

Tiller gikk ut av startblokkene umiddelbart og satte rødtrøyene godt bakover i banen. Etter bare 15 minutter fikk de betalt for presset da Synne Bye-Andersen snappet ballen fra forsvaret og scoret sikkert alene med keeper til 1-0.

Det var ikke mange andre store sjanser i første omgang, men et Tiller-lag som kontrollerte kampen uten å slippe til sjanser imot.

Store målsjanser etter pause

Et lignende spor fortsatte etter sidebytte; Byåsen hadde mest ball mens Tiller sto for sjansene.

Tiller var på hugget og stormet i angrep flere ganger. Spesielt sto angrepsspillerne Lise Finsrud og nevnte Bye-Andersen for mange av avslutningene.

Finsrud traff stolpen og misset alene med keeper, mens Bye-Andersen hadde også en stor mulighet alene mot Byåsens sisteskanse.

Tiller kunne uansett smile etter kampslutt med en sterk 1-0-seier og en brukbar prestasjon i bagasjen.