Full kontroll og seier

Postet av Marius L. Larsen den 28. Feb 2020

ABRAHALLEN (SVEBERG): G19 seiret over Malvik i en treningskamp fredag kveld.

Cang Nguyens suser fra 25 meter gikk rett i krysset.

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet fredagskvelden med å sette inn 1-0 etter bare ti minutter spilt. Et innlegg i feltet havnet på ti meter som Fredrik Olufsen hamret kontant i mål.

Tiller hadde styringen på det meste som skjedde utpå den tørre kunstgressmatta i Abrahallen. Malvik klarte ikke å bryte gjennom midtstopperduoen Trym Jetne og Andreas Riseth, og Tiller hadde flere gode muligheter til å øke ledelsen.

Den ble doblet fem minutter før pause, da Benjamin Romero gjorde det meste selv. Han stormet i bakrom, fintet bort Malviks siste forsvarsspiller og satte ballen iskaldt i korthjørnet.

Rett før fløytesignalet ville ikke Cang Nguyen være noe dårligere. Fra 25 meter klinte han til rett i krysset og 3-0 i målprotokollen.

Romero x 2

Andre omgang startet derimot litt i andre enden for de blå. Malvik hadde taket på Tiller til å begynne med, og takket være noen mesterlige redninger fra keeper Lars Smemo kom ikke rødtrøyene noe nærmere.

Halvveis i omgangen ble kampen punktert. Romero mottok et innlegg fra venstre og styrte ballen lekkert i lengste hjørne til 4-0.

Malvik reduserte til 1-4 helt på tampen, men Tiller tok hjem en veldig fortjent seier etter en god prestasjon denne fredagskvelden.