Uavgjort mot Gimse

Postet av Marius L. Larsen den 23. Feb 2020

I helga var det kretskamper på Kyrksæterøra og treningskamp både på Levanger og Heimdal. Her er helgas oppsummering.

Arlinda Shala (t.v.), Rikke Olufsen, Malin Kvingedal (delvis skjult), Sandra Vilvang Halseth og Emma Jensen (delvis skjult) fikk en tøff kamp av Gimse søndag ettermiddag.

De blåkledde fra Tillerbyen begynner å bli godt vant med å være representert gjennom en lang og fartsfylt helg, og de siste dagene av vinterferien var intet unntak.

Lørdagen startet nord i Trøndelag, der herrelaget spilte treningskamp mot 2. divisjonslaget Levanger. De blå manglet ti spillere av forskjellige årsaker, og det skulle etter hvert bli en tøff test mot nordtrønderne.

Tiller lå under 2-0 til pause, og det ble gutter mot menn da hjemmelaget satte inn sitt antatte beste lag etter sidebytte. Byguttene måtte se seg slått 7-0 på en vanskelig dag.

Thea og Vilde scoret

Videre på lørdag dro mediaavdelingen og dens assistent til Kyrksæterøra i nye Heim kommune, til kjentfolkets småstore overraskelse. Bygdas storstue Sodvinhallen huset flere interessante kretslagskamper sett med Tiller-øyne, for de blå var representert både på J14- og J15-lagene.

Begge møtte Møre og Romsdal for å teste ferdighetene, og J14 tapte knepent 2-1 - etter at vår egen Thea Arnegård Kulvik scoret Trøndelags mål.

J15 hadde hele fem Tiller-spillere i aksjon, og det var Vilde Hulaas Grøseth som fastsatte sluttresultatet til 2-0 etter en veldig solid kamp av trønderne.

Vilde Bjørgård Kristiansen, Sofie Graabak, Karine Ornæs Midjo og Emilie Jørgensen Leer spilte også for J15.

På søndag spilte lagene nye kamper mot Møre og Romsdal, og også her scoret Hulaas Grøseth i en 3-2-seier over Møre og Romsdal.

I skrivende stund har det ikke kommet informasjon om hvordan det gikk med J14 denne dagen.

Fire Tiller-spillere ble seriemester

Tiller Idrettslag Fotball er stolt over å meddele at våre spillere Sindre Myrvold Welo, Oskar Stølan, Andreas Solstrand Fossli og Even Rogstad Kvalvær er seriemester i futsal.

Kvartetten spiller til daglig for Utleira i innendørsserien, og seriemesterskapet ble klart i helga.

Forrige kamp endte 4-2 over Freidig.

Laget har igjen to kamper av sesongen, som spilles førstkommende helg i Utleirahallen.

Vi gratulerer Utleira Futsal med seriemesterskapet!

Se tabellen her

Jevnt mot Gimse

Helga ble avsluttet med J17s treningskamp mot Gimse på Heimdal kunstgress. Et utvalg hjemmeværende vinterferiespillere skulle hamle opp mot en tøff motstander, men det ble en oppoverbakke til å begynne med.

Allerede før to minutter var spilt satte Gimse inn 1-0 alene med keeper. Tiller slet innledningsvis, men så begynte det å løsne andre veien.

Den største sjansen fikk Sandra Vilvang Halseth før pause, men Gimses sisteskanse reddet forsøket.

Under snøfallet i andre omgang utlignet Sandra til 1-1 etter å ha rundet keeper fra skrått hold, og fem minutter før full tid var snuoperasjonen komplett da Hejar Kara styrte inn 2-1 fra fem meters hold.

Men Gimse utlignet til 2-2 minuttet etterpå, og det var hawaii-tilstander mot slutten. Kara holdt på å fikse seier på et skuddforsøk fra 16 meter, mens Tiller-keeper Matilde Høyem Grove reddet et skudd mesterlig fra åtte meter helt på tampen.

Treningskampen ebbet ut i 2-2, og begge lag ble en erfaring rikere.