Keeper klar for Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 29. Des 2019

Tiller signerer den solide keeperen Sondre Kroglund.

Kroglund i aksjon mot daværende Tillerbyen i 2018. Nå skal han selv spille på et lag i helblått.


Tiller Idrettslag Fotball kan gledelig melde at Sondre Kroglund signerer fra Tynset IF med virkning fra 1. januar 2020.

Den 23 år gamle sisteskansen har fått 89 kamper for Tynsets A-lag siden han debuterte i 2014. Stort sett har han spilt i 3. divisjon, men han har fikk også spilletid da rødtrøyene spilte i 2. divisjon i 2016.

I 2018 fikk han en smakebit av hvordan et Tiller-lag er. Daværende Tillerbyen møtte Tynset i 3. divisjon, der det ble 2-2 på Nytrømoen gras og 3-0-seier for blåtrøyene på TOBB Arena Sør.

I år var han en viktig brikke til at Tynset rykket opp fra 4. divisjon.


- Deler mine ambisjoner

- Jeg ønsket å komme til Tiller for flere grunner, blant annet for å forberede treningshverdagen og for å spille for en klubb som deler mine ambisjoner med å kjempe i toppen i 3. divisjon. Jeg tror vi kan vente oss en morsom og god sesong, forteller en for øyeblikket ferierende Kroglund, som for øvrig har bostedsadresse i Trondheim.

Hovedtrener Simon Hustad Evjen kommenterer den siste overgangen:

- Sondre er en keeper jeg kjenner godt, som har spilt meget godt for Tynset de siste tre sesongene. Han er seriøs, hardtarbeidende, ambisiøs og en ledertype. Som keeper har han stor rekkevidde, er trygg og god i feltet og flink med ballen i beina. En solid målvakt som kan utvikle seg enda videre hos oss.


Vi ønsker Sondre velkommen til den blå bydelen og TOBB Arena Sør!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.