Tiller 2 - 3 Brumunddal

Postet av Marius L. Larsen den 19. Okt 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Herrelaget skuffet i sesongens siste hjemmekamp.

Gard Ragnar Killinberg og Henning Borgen Gladsø (bak) sine scoringer holdt ikke til poeng. Bildet er fra motsatt oppgjør i mai.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde noen jevnbyrdrige åpningsminutter mot et godt Brumunddal-lag i årets siste hjemmekamp, men det var hjemmelaget som skulle juble først.

I det 25. spilleminutt var foten til kaptein Magnus Bjerke godt innstilt på et hjørnespark. Der raget Henning Borgen Gladsø høyest i feltet og sendte Tiller i føringen.

Men tre minutter før pause utlignet Brumunddal på et godt langskudd i vinkelen, få minutter etter at Robin Hermanstad traff stolpen.

Killingberg utlignet

Andre omgang startet med mye frem og tilbake, men hjemmelaget klarte ikke helt å få kontroll på oppgjøret.

Vi må spole frem helt til det 78. spilleminutt. Da tok gjestene ledelsen på et skudd etter et innlegg, men Tiller svarte umiddelbart.

Kun to minutter senere sørget Gard Ragnar Killingberg for balanse i regnskapet med sin kontante scoring i lengste hjørne fra 13 meter etter en flott målgivende pasning fra Even Kvalvær.

Men fire minutter på overtid ble ett poeng til null. Gjestene fikk et frispark halvveis inn på Tillers halvdel, og innlegget ble headet i mål fra ti meter til 2-3.

Herrelaget avslutter 2019-sesongen med et bortemøte mot nedrykkstruede Orkla lørdag 26. oktober kl.12.00.

Lørdag 19. oktober 2019 kl.13.00
Gule kort Tiller: Kjartan Ulstad (30'), Espen Johnsen (37')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 50

Steinar Bæverfjord Ranheim
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Henning Borgen Gladsø - Andreas Druzkowski
Espen Johnsen - Kjartan Ulstad - Oskar Stølan
Sondre Bondø Garstad - Ole Jørgen Stegavik - Robin Johansen Hermanstad

75' Garstad --> Gard Ragnar Killingberg
79' Stegavik --> Even Rogstad Kvalvær
85' Druzkowski --> Sindre Olufsen
86' Johnsen --> Jonathan Smerkerud Frønes

Ubenyttede reserver: Christian Grindvold, Jonas Krokstad Aune.