Tiller 9 - 0 Byåsen KF 2

Postet av Marius L. Larsen den 6. Okt 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Kvinnelaget avsluttet serien med stil etter møtet med Byåsen KF 2 søndag ettermiddag.

Kaisa Øien Aune (t.v.) scoret to flotte mål i andre omgang. Her blir hun gratulert av Tonje Gravdal.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en pangstart på årets siste seriekamp i 3. divisjon avdeling 1. Før to minutter var spilt scoret Thale Hinsverk på et hjørnespark som hun slo direkte i mål.

Samme spiller doblet ledelsen etter ti minutter. Hedda Stuedahl-Karlsens skuddforsøk tvang frem en redning fra gjestenes keeper, men på returen dukket Hinsverk opp og satte inn 2-0.

Og så ble hun tremålsscorer - hattrick. Få minutter senere snappet Marie Optun ballen, spilte fri Sandra Gulstad på høyrekanten som slo inn til Hinsverk på sju meter. Der banket hun ballen i mål nok en gang.

Stuedahl-Karlsen scoret igjen

Byåsen 2 prøvde å komme seg inn i kampen, men et årvåkent Tiller-lag nektet dem.

I stedet ble ledelsen økt ytterligere til pause. Gulstad fikset 4-0 fra kloss hold etter et perfekt innlegg fra Stuedahl-Karlsen, og under minuttet senere gjorde sistnevnte det selv. Fra 20 meter hamret 15-åringen inn 5-0 i lengste hjørne på lekkert vis.

Til pause sto det 6-0 i målprotokollen. Optun gjorde det meste selv i forkant av scoringen, da hun tuppet ballen elegant i hjørnet.

Dobbel fra Øien Aune

Tiller fortsatte å kjøre på også etter sidebytte.

Et langskudd fra Kaisa Øien Aune ti minutter ut i andre omgang sørget for en solid 7-0-ledelse, som etter hvert skulle øke ytterligere.

Ti minutter før full tid la Øien Aune på til 8-0 med et ganske så likt skudd som det forrige, og fem minutter senere fastsatte Stuedahl-Karlsen sluttresultatet til 9-0 på et flott skudd som duppet i lengste hjørne.

Tiller vant dermed avdeling 1 med klar margin etter siste seriekamp, og nå skal laget ut i kvalifisering til 2. divisjon senere i oktober.