Halseth sikret poeng

Postet av Marius L. Larsen den 23. Sep 2019

G16-1 utlignet sent, J14 seiret igjen og herrer-2 rykket opp. Her er oppsummering av helga.

Steffen Vilvang Halseths sene utligning for G16-1 sikret poeng mot Vuku. Bildet er fra en annen kamp i høst.

De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på mange steder i helga, og det var G14-2 som innledet fridagene med en sliteseier fredag kveld. De vant 2-1 over Byneset 2 på hjemmebane, og dermed fortsetter klatringen på tabellen.

Videre tapte J13-1 4-1 borte for Astor, mens G16-2 avsluttet fredagen med en lovlig sen kampstart på TOBB Arena Sør. Mot Nationalkameratene 2 ledet Tiller både 1-0, 2-1 og 3-2 etter scoringer fra henholdsvis Fredrik Johansen, Benjamin Packman og Martin Rørvik, men så snudde gjestene kampen.

Heldigvis for de blå utlignet Eric Mulondo rett før slutt, og det endte dermed 4-4 og ett poeng hver.

J14 seiret, Hermanstad sikret poeng

Lørdagen endte faktisk ubeseiret. En solid poengmessig fotballdag både startet og avsluttet på TOBB Arena Sør.

Først var J14 i aksjon mot Charlottenlund. Gjestene tok ledelsen, men så var det Tiller det handlet om. I løpet av 13 effektive minutter snudde Thea Kulvik, Karine Midjo og Vilde Kristiansen kampen fullstendig. Selv om Charlottenlund reduserte, svarte Midjo umiddelbart og sørget for at Tiller vant 4-2.

Deretter gikk snuten nordover til Verdal, der våre beste menn fikk det tøft mot hardt pressede nordtrøndere som kjemper mot nedrykk. Tiller havnet under før pause, men fikk betalt for tålmodig spill da Robin Hermanstad utlignet til 1-1 i det 90. spilleminutt.

Tilbake på TOBB Arena Sør avsluttet G16-3 dagen med 1-1 mot Selbu.

G16-1 med ubeseiret rekke

Søndagen startet med en tidlig opprykkskamp på TOBB Arena Sør. Herrer-2 kunne sikre et solid opprykk til 5. divisjon ved poeng mot Vanvik 2, og poeng ble det - alle tre. Våre nest beste menn ga seg ikke før det sto hele 12-0 i målprotokollen, og opprykket er dermed et faktum.

Vi gratulerer alle sammen med et stort opprykk!

Deretter skulle G16-1 spille et nytt 0. divisjonsoppgjør mot Vuku. Gjestene fra nord i Trøndelag tok tidlig ledelsen som holdt helt til pause. Rett etter sidebytte utlignet Aksel Søfting Bang til 1-1, men Vuku tok ledelsen tilbake kort tid etterpå. Men en kamp uten poeng ville ikke Steffen Halseth ha noe av, som utlignet til 2-2 seks minutter før full tid.

Helga ble avsluttet med en merkelig hjemmekamp for G19-2 mot Tangmoen 2. Tobias Aavik og Jørgen Haugen sendte Tiller foran med en 2-0-ledelse, men til pause sto det 2-4. Gjestene fra stjørdalsdistriktet økte ledelsen ytterligere i andre omgang, og selv om Jonis Westad reduserte, måtte de se seg slått 8-3.