Utleira-2 0 - 13 Tiller-2

Postet av Marius L. Larsen den 13. Sep 2019

UTLEIRA KUNSTGRESS (RISVOLLAN): Tillers nest beste herrelag er tre fattige poeng fra opprykk til 5. divisjon etter nok en kalasseier torsdag kveld.

Denne gjengen jubler for nok en viktig trepoenger. Bak f.v.: Kasper Røe, Bjørn Tore Clausen, Marius L. Larsen, Geir Øyvind Sjømæling, Thomas Lerstadgrind. Foran f.v.: Christian Grindvold, Lorents Rishaug.

Kveldens hvitkledde spillere fra Tillerbyen visste inderlig godt at målet om 5. divisjonsspill neste år snart er i ferd med å gå i oppfyllelse.

Men jobben må først gjøres i noen kamper til før man kan slippe jubelen løs.

Og torsdagens kamp mot Utleira 2 startet med et voldsomt Tiller-trykk. Fra det 13. spilleminutt og ti minutter senere skulle det etter hvert stå hele 5-0 til Tiller 2.

Hold pusten.

Først satte Thomas Lerstadgrind inn 1-0 alene med keeper før Lorents Rishaug doblet ledelsen på et godt plassert skudd fra 12 meter.

Deretter fikset Lerstadgrind 3-0 på en retur fra keeper etter Rishaugs skudd, før to solide scoringer fra Kristian Finsrud sørget for en hyggelig femmålsledelse.

Rishaug var virkelig på hugget, og rett før pause hamret han inn 6-0 på halv volley i lengste hjørne fra 20 meter.

På overtid i første omgang kom kanskje årets mål for gjestene. En muligens innøvd frisparkvariant fra Lerstadgrind, Rishaug og Finsrud førte til at sistnevnte ble spilt gjennom etter to trekk, og alene med keeper var lynvingen aldri i tvil - 7-0!

Flotte scoringer og ute-comeback

Andre omgang startet med en suser i lengste vinkel fra 20 meter fra Preben Holm Aune, før en deilig stupheading (!) fra Bjørn Tore Clausen på Geir Øyvind Sjømælings innlegg sørget for en 9-0-ledelse.

Men Tiller var ikke ferdig for kvelden.

I løpet av tre minutter fikset Holm Aune to nye scoringer, først på åpent mål og deretter fra kloss hold etter en solid målgivende pasning fra Kim Horghagen.

To cornermål fra Rishaug var det siste som skjedde. Først scoret han like så greit på et direkte hjørnespark, før han satte inn 13-0 på bakre stolpe etter en strålende stuss (?) av ingen ringere enn keepertrener og mediaansvarlig - og i denne kampen, utespiller for første gang siden 2008 - Marius Larsen.

Tiller opprettholder dermed tabelledelsen med seks poeng (en kamp mer spilt) og hele 45 plussmål bedre enn laget på 2. plass.