J15: Steinkjer 1 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Sep 2019

GULDBERGAUNET STADION (STEINKJER): J15-1 er tilbake på vinnersporet etter en storseier over Steinkjer onsdag kveld.

Glade Tiller-spillere etter en solid seier på bortebane. De er det eneste laget i 0. divisjon som for øyeblikket er ubeseiret.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde som mål å starte en ny seiersrekke etter uavgjort i toppkampen mot Strindheim forrige uke, men det gikk litt trådt i starten på Guldbergaunet.

Hjemmelaget Steinkjer gjorde det vanskelig for sørtrønderne, men så skjedde det mye i løpet av noen hinsides minutter etter å ha passert halve første omgang.

Da fikset Synne Aunehaugen 1-0 og sprekk av smultringen. I en løpsduell mot en gulkledd forsvarer vant hun ballen og siktet kanskje mot langhjørnet, men traff korthjørnet og stolpe inn.

Kapteinen doblet ledelsen elleve minutter senere. Et frispark fra hjørnet av 16-meteren gikk rett i lengste vinkel på vakkert vis til ellevill jubel.

Tre x Synne & Hedda

Og de blå kjørte på og dominerte fullstendig i de kommende minuttene.

Hedda Stuedahl-Karlsen, som for øvrig fikk sin A-lagsdebut på mandag, sørget for en aldri så liten trippel før pause.

Først vendte hun av et par forsvarere før hun curlet ballen i lengste vinkel. Deretter overrasket hun keeper ved å skyte høyt og hardt midt i mål fra kloss hold før hun økte til 5-0 alene med keeper.

En litt roligere andre omgang fulgte, men Tiller hadde flere store sjanser som ikke ville innenfor stengene.

Forsvaret tok seg av det meste som kom imot - utenom ved én anledning. Sju minutter før slutt reduserte Steinkjer etter å ha kommet alene med Tiller-keeper Emilie Leirvik.

Men det var Aunehaugen og Tiller som fastsatte sluttresultatet med en lekker heading på et hjørnespark til 6-1 helt på tampen.

Tiller troner dermed øverst på tabellen etter halvspilt høstsesong, men her er det ingen tid til å hvile. Allerede neste torsdag er det duket for en knalltøff hjemmekamp mot Gimse.