Tiller 9 - 0 Vestbyen

Postet av Marius L. Larsen den 3. Sep 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tiller ledet med tre mål til pause, og økte ledelsen betraktelig etter en strålende andre omgang mot Vestbyen.

Victoria Sande Petersen (nr. tre f.v.) scoret tre nye mål - alle på forskjellig vis

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en pangstart på et forventet tøft oppgjør mot rutinerte Vestbyen denne mandagskvelden.

Etter bare åtte minutter smalt det i nettmaskene fra lagets toppscorer Victoria Sande Petersen, som enkelt styrte inn 1-0 fra kloss hold på Sandra Aardahl Gulstads perfekte innlegg.

Hjemmelaget fortsatte å angripe etter scoringen. Ti minutter senere var det et praktangrep som fulgte. Thale Hinsverk fant Sande Petersen på høyresiden, og hun la et strålende innlegg til Emma von Düring som bredsidet ballen kontant i mål fra tolv meter til 2-0.

Etter en halvtime økte Hinsverk ledelsen ytterligere med sin nettkjenning fra straffemerket etter at Marie Optun ble felt.

Resultatet holdt seg til pause, selv om et hjørnespark ble reddet på strek, Vestbyens keeper gjorde en god redning og Holm Aunes frispark holdt på å gå innenfor stengene.

Gulstad og Vevle med skudd

Tiller fortsatte der de slapp etter sidebytte, og i det 58. spilleminutt ble kampen nærmest punktert. Hinsverk herjet seg opp og frem på venstresiden, og slo inn til von Düring på bakre stolpe som hamret inn 4-0.

Hvor seieren skulle havne hen, ble bekreftet to minutter senere. Sandra Aardahl Gulstad bestemte seg for å gjøre alt selv og klinket inn 5-0 med venstreslegga i lengste hjørne fra 18 meter.

Celine Kleiven Vevle la på til 6-0 på et smart skudd på et hjørnespark i det 73. minutt, og mens Vestbyen prøvde seg med et par kontringsforsøk, var ikke Tiller helt ferdige for dagen.

Sande Petersen med hode og pack

To raske scoringer av Sande Petersen sørget for en solid 8-0-ledelse, men vi er pent nødt til å forklare hvordan de traff nettmaskene.

Først la Synne Bye-Andersen et fantastisk innlegg, og Sande Petersen headet inn 7-0 fra fem meter.

Vi gjentar, hun headet (!) inn 7-0.

Headet.

Deretter var duoen nok en gang på ferde. Yngste Bye-Andersen la nok en gang inn til Sande Petersen, som denne gang brukte sin godt trente six-pack for alt den er verdt og styrte inn 8-0 med magen fra kloss hold.

På overtid fastsatte kaptein Andrea Holm Aune sluttresultatet til 9-0 med et velplassert skudd utenfor 16-meteren.

Dermed opprettholder Tiller tabelledelsen på åtte poeng og med kun fire kamper igjen å spille.

Neste mandag er det duket for en mulig seriefinale. Da venter hardtsatsende Strindheim på bortebane.