J15: Astor 0 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 31. Aug 2019

ASTOR KUNSTGRESS (HAVSTAD): J15-1 stormer videre i 0. divisjon etter nok en solid borteseier fredag kveld.

Synne Aunehaugen (t.v.), Maria Høvik og Hedda Stuedahl-Karlsen herjet mot Astor. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde håp om å ta tilbake tabelltoppen før de tok en velfortjent helg, og det var nettopp det som skjedde etter en fullt fortjent seier over Astor.

Etter 12 minutter smalt det i nettmaskene. Hedda Stuedahl-Karlsen var i en tøff duell med en utrusende keeper, ballen gikk opp i været og et par meter tilbake i banen. Der sto Maria Høvik, som satte ballen i det åpne målet på en herlig volley til 1-0.

Tiller fortsatte å kjøre på i den kommende perioden, men både tverrligger og stolpene var i veien for flere scoringer.

Hejar-comeback endte i scoring

Helt til siste minutt før pause. Hejar Kara, som spilte sin første 11er-kamp i årets sesong etter å ha vært utilgjengelig i lang tid, satte inn 2-0 fra nært hold etter et strålende forarbeid av kaptein Synne Aunehaugen.

Godt å ha deg tilbake, Hejar!

Det var nærmest bare ett lag på banen i den andre omgangen. Offensive Tiller ga seg ikke, og Hedda Stuedahl-Karlsen økte ledelsen til 3-0 alene med keeper i det 53. minutt.

Helt på tampen fastsatte samme angrepsspiller sluttresultatet til 4-0 på lekkert vis. Hun fintet bort backen og satte ballen med venstreslegga i lengste hjørne.

Dermed har Tiller full pott og fremdeles ikke sluppet inn noen baklengsmål på de tre første kampene.

Neste kamp blir et aldri så lite toppoppgjør mot Strindheim onsdag 4. september kl.20.00 på TOBB Arena Sør.