Sondre Bondø Garstad gjorde et godt innhopp sist. Blir det nettsus mot Rosenborg 2?

Åpen kiosk
Gratis inngang

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Rosenborg Ballklubs nest beste velkommen til TOBB Arena Sør denne fredagskvelden.

Dette blir lagets siste fredagskamp i 2019-sesongen. Resterende åtte serierunder spilles lørdag ettermiddag.

Tiller håper å kopiere motsatt oppgjør som gikk av stabelen 1. juni. Da var blåtrøyene, godt anført av Odin Thiago Holm, i storslag og vant til slutt 3-1 på SalMar-banen.

Forhåndsfavoritt til opprykk

Rosenborg 2 er den suverene serielederen i avdelingen, og laget har et uttalt mål om opprykk til PostNord-ligaen (2. divisjon) i år.

De har nå gått åtte strake kamper uten tap, og de har ikke sluppet inn noen mål på sine to siste.

I forrige oppgjør ble det hele 9-0 over Raufoss 2 på Lerkendal, noe som befestet deres posisjon på toppen av tabellen.

Laget inneholder to Tiller-gutter i Mikael Tørset Johnsen og Joachim Knutset Solem, og det er ventet at begge står på motsatt side i hvitt og sort når kampen sparkes i gang.

Så rødt og tapte sist

Tiller kommer fra et noe skuffende 3-0-tap for Gjøvik-Lyn på bortebane forrige helg. Selv om blåtrøyene leverte en solid andre halvdel av første omgang, lå de under 1-0 til pause. Det hjalp heller ikke at de fikk kaptein Magnus Bjerke utvist tidlig i andre omgang.

Det endte med straffespark og scoring, og få minutter senere ble oppgjøret punktert. Kampen endte til slutt 0-3.

Dette var det første tapet på tre kamper for de blåkledde, men nå håper de å komme tilbake på vinnersporet igjen.