Tiller 2 7 - 1 Charlottenlund

Postet av Marius L. Larsen den 23. Aug 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tiller 2 med solid avstand på toppen av tabellen etter nok en seier torsdag kveld.

Jubel etter Louisa Stuedahl (t.h.) sin flotte 3-0-scoring. Her omkranset av Malin Nordgård (f.v.), Hege Hovdahl og Lise Finsrud.

De blåkledde fra Tillerbyen så frem til et potensielt toppmøte med Charlottenlund denne torsdagskvelden. Gråtrøyene lå sju poeng bak Tiller 2 med en kamp mindre spilt, men avstanden skulle omsider bli økt med tre til.

For da Hege Snåsøy Hovdahl satte inn 1-0 fra kloss hold etter bare seks minutter, var det fullstendig Tiller-dominans på TOBB Arena Sør.

Marie Methi, eller skal vi si Marie Messi, doblet ledelsen med et praktfrispark i lengste hjørne fra 20 meter før Louisa Stuedahls herlige scoring høyt i målet fra svært skrått hold sørget for en solid 3-0-ledelse etter bare 26 minutter.

Hovdahl kunne etter hvert ta en velfortjent pust i bakken etter at hun la på til 4-0 ved å runde keeper rett før sidebytte.

Gravdal-panne og Munkvold-magi

Lise Finsrud fjernet absolutt den minste tvil til side da hun pirket inn 5-0 på et lekkert innlegg av Andrea Munkvold tidlig i andre omgang, men blåtrøyene var ikke ferdige for dagen riktig ennå.

Tonje Gravdal stanget deretter inn 6-0 på et særdeles godt slått hjørnespark fra Stuedahl, og da Finsrud traff tverrliggeren og Stuedahl stolpen på en dobbelsjanse, var det en noe uforventet kantspiller som stjal overskriftene.

Etter å ha levert en glimrende målgivende tjue minutter tidligere, var det Andrea Munkvold som satte inn 7-0 med kvarteret igjen å spille. Hun snappet ballen foran keeper og ekspederte ballen i mål akkurat slik hennes far gjorde det i Buvika i gamle, gamle dager.

Charlottenlund reduserte på deres første store målsjanse rett etterpå, men dette var Tillers strålende kveld i sensommervarmen.

Det endte 7-1 til hjemmelaget, som nå har ti poengs ledelse på toppen etter ni serierunder.

Neste kamp er et nytt potensielt toppoppgjør mot Sverresborg mandag 26. august kl.20.45 på TOBB Arena Sør.

Se tabellen her.

PS! Dette var Bjørk Myhres (16) første seriekamp for Tiller IL etter overgangen fra Bardufoss IF. Hun spilte også OBOS-cupkampen mot Vestbyen i forrige uke. En nærmere presentasjon av midtbanespilleren kommer litt senere. Velkommen til den blå bydelen, Bjørk!