Tiller 4 - 1 Steinkjer

Postet av Marius L. Larsen den 17. Aug 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tiller vant med store sifre over Steinkjer fredag kveld, men de fikk kamp helt inn.

Stopperkollega Martin Berdal gratulerer tomålsscorer Sindre Welo.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde noen jevne åpningsminutter mot laget som ligger sist i avdelingen, men så kom Tiller bedre med etter hvert.

Den første store sjansen kom etter ni minutter på et hjørnespark fra kaptein Magnus Bjerke, men Oskar Stølan fikk ikke kranglet ballen over målstreken før en Steinkjer-spiller klarerte fra kloss hold.

I det 26. minutt fant Stølan Robin Hermanstad på bakre stolpe på et innlegg, men sistnevnte var bare centimetere unna å skli inn kampens første mål.

Welo med dobbel

Tiller var i støtet og fortsatte å kjøre på mot et godt organsert Steinkjer-forsvar.

Etter 33 minutter raget Sindre Welo høyest i været på Bjerkes godt slåtte frispark, og stussen fra åtte meter gikk i en lekker bue over keeper og i lengste hjørne til 1-0.

Fem minutter senere fikk blåtrøyene straffespark da Hermanstad ble klokkeklart felt inne i 16-meteren. Samme Welo var iskald fra krittmerket og satte ballen sikkert i mål til 2-0.

Se også: Tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5

Redusering, men sen punktering

Stillingen holdt seg til pause, og etter sidebytte fortsatte Tiller å storme i angrep. I løpet av få minutter fikk Hermanstad to store sjanser alene med keeper fra skrått hold, men Steinkjers sisteskanse reddet begge forsøkene.

I det 73. minutt pådro Steinkjer seg et rødt kort etter felling av Kjartan Ulstad som hadde en opplagt målsjanse da han var alene gjennom på 25 meter, men det var gultrøyene som reduserte til 1-2 på en god kontring som endte med et skudd alene med Tiller-keeper Erland Tangvik sju minutter senere.

Tiller hadde mest krefter i sluttminuttene, og alle gode ting var tre for Hermanstad da han fikset 3-1 via lengste stolpe fra skrått hold på lekkert vis to minutter før full tid.

På overtid fastsatte Ole Jørgen Stegavik sluttresultatet til 4-1 med et velplassert skudd i lengste hjørne fra 20 meter.

Dermed vant Tiller en hjemmekamp igjen, og de bygde dermed på den solide borteseieren over Nybergsund Trysil forrige helg.

Neste kamp er lørdag 24. august kl.16.00 borte mot Gjøvik-Lyn.

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Kjartan Ulstad - Oskar Stølan - Espen Johnsen
Sondre Bondø Garstad - Jonathan Smerkerud Frønes - Robin Johansen Hermanstad

69' Garstad --> Alpha Doboyou
70' Frønes --> Ole Jørgen Stegavik

Ubenyttede reserver: Marius L. Larsen, Henning Borgen Gladsø, Andreas Druzkowski, Even Rogstad Kvalvær.