G19: Verdal 1 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 14. Aug 2019

COOP ARENA (VERDAL): G19-1 startet høstens 0. divisjon med et knallsterkt bortepoeng.

Jonas Krokstad Aune sikret Tiller et verdifullt bortepoeng. Bildet er fra en tidligere A-lagskamp.

De blåkledde fra Tillerbyen var ivrige på å vise seg frem for lagets nye hovedtrener borte mot Verdal, men på en vanskelig bane der Tiller sjelden tar poeng, ble det tøft i åpningsminuttene.

Hjemmelaget kjørte på med noen farlige målsjanser, før Tiller kom bedre med utover i omgangen.

Men etter 31 minutter fulgte ikke gjestene med på en innøvd cornervariant, og dermed sto det 1-0 i disfavør Tiller.

Minuttene før pause var det gjestenes tur til å prøve seg. Like etter scoringen traff Heri Bafondoko stolpen, og rett før sidebytte skjøt Henrik Breivoll midt på keeper fra nært hold.

Aune utlignet minuttet før slutt

I andre omgang var det stort sett Tiller det dreide seg om.

I det 52. spilleminutt skjøt Fredrik Olufsen midt på keeper fra skrått hold etter en god pasning fra Andreas Fredagsvik Tran, og kvarteret senere la Simen Hoff et perfekt innlegg til Breivoll, men fra sju meter havnet ballen utenfor mål.

Men så. Endelig. Ett minutt før slutt ble det full jubel i borteseksjonen. Breivoll vartet opp med et herlig innlegg på bakre stolpe, og der hadde Jonas Krokstad Aune funnet sted. Han satte ballen kontant i mål fra kloss hold til 1-1.

Flere mål ble det ikke i Mats Langmo Karlstrøms G19-premiere. Tiller tar med seg et veldig fortjent og sterkt bortepoeng i serieåpningen.

Neste kamp for G19-1 er mot Steinkjer onsdag 21. august kl.20.00 på TOBB Arena Sør.