J15: Gimse 0 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 14. Aug 2019

BREKKÅSEN STADION (MELHUS): J15 vant åpningskampen i 0. divisjon etter en solid forestilling onsdag kveld.

Kaptein Synne Aunehaugen jubler sammen med Maria Høvik og målscorer og bursdagsbarn Ine Smemo.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde muligens noen nervøse åpningsminutter på det øverste nivået. Lite stemte innledningsvis, selv om Hedda Stuedahl-Karlsen traff tverrliggeren på et hjørnespark.

Kanskje var det høye skuldre? De ble uansett lavere desto lengre man kom ut i kampen. Etter 13 minutter ble kaptein Synne Aunehaugen presset i skuddøyeblikket da hun kom nærmere keeper, og skuddet gikk like utenfor.

Og nå kjørte Tiller på. Kort tid senere fikk Aunehaugen en lignende mulighet, men også dette skuddet trillet like utenfor lengste stolpe. Rett etterpå prøvde Hedda Stuedahl-Karlsen seg fra skrått hold, men keeper reddet forsøket.

Kanonskudd og kjemperedninger

Men endelig smalt det riktig vei. Et kanonskudd fra bortimot 30 meter gikk rett i nettmaskene fra Maria Høvik, og dermed en velfortjent 1-0-ledelse til de blå etter 28 minutter.

Hjemmelaget hadde dog ikke gitt seg for dagen.

I løpet av de ti siste minuttene før pause var det Gimse som dominerte fullstendig, og Tiller ble løpende i mellom.

Rødtrøyene, spesielt med sine dødballer og lange innkast, prøvde å overliste Ayla Latifi i Tiller-buret, men det klarte de ikke. Først vartet sisteskansen opp med en refleksredning fra sju meter før hun strakk seg etter et langskudd.

Rett før pause ble en ball lempet inn i feltet, men forsøket fra kloss hold ble nok en gang reddet på mesterlig vis av jenta i helsvart.

Overkjøring i andre omgang

Tiller hadde tydeligvis en svært produktiv pauseprat, for det gikk bare fem minutter før ledelsen var doblet. En glimrende bakromspasning til Aunehaugen førte til at alle gode ting var tre for kapteinen, som alene med keeper sendte Tiller opp i en 2-0-ledelse.

Fem minutter senere traff giftige Aunehaugen tverrliggeren via keeper, før Høvik satte ballen like utenfor stolpen etter et glimrende angrep og like stor pasning fra Vilde Hulaas Grøseth.

I det 56. spilleminutt ble kampen nærmest punktert. Nok et klasseangrep sendte Stuedahl-Karlsen i angrep på høyresiden. Hun la femogførti grader ut i feltet til Ine Smemo - bursdagsbarnet (gratulerer med dagen!) - som bredsidet ballen lekkert i nærmeste kryss til 3-0.

Gimse prøvde å overliste Tiller-keeper Emilie Leirvik helt på tampen, men skuddet fra 20 meter ble glimrende reddet helt nede i hjørnet av den andre keeperen i lagets meget solide hanskeduo.

J15-1 har dermed fått en pangstart på høstens 0. divisjonseventyr.

Neste kamp for laget er mot Fram tirsdag 20. august kl.18:30 på TOBB Arena Sør.